Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 480 recepten
Rösti is een Zwitsers aardappelgerecht, een soort aardappelkoek die als bijgerecht wordt gegeten bij groente en vlees. Er bestaan diverse recepten voor rösti.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 6 hele artisjokken 3 sneetjes ciabatta, in blokjes 1 teentje knoflook, fijngehakt handvol gehakte verse peterselie 50g geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 volkoren pitabroodjes 2 el olijfolie, extra vergine 400 g lamsbout of lamsfilet, zonder vet en in dunne plakjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 ml groentebouillon 175 g instantpolenta 2 el fijngehakte verse peterselie 1 el fijngehakte verse oregano of marjolein peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine 1 reepje citroenschil 1 klein takje verse tijm 1 klein takje verse rozemarijn 675 g kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 12 sardines, circa 1,5 kg in totaal, schoongemaakt 100 g verse volkoren broodkruimels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 tl olijfolie, extra vergine 125 g mager varkensgehakt 1 ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 el chilipoeder, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 rode paprika, gehalveerd en zonder zaadlijsten 6 dikke sneden brood met havervlokken 15 g boter, gesmolten 150 g kwark 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g eendenborst 2 knoflookteentjes, fijngesneden sap van 1 citroen 12 takjes verse tijm 1 tl verse rozemarijn, fijngehakt 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 4 eetlepels suiker 125 ml citroensap 2 theelepels ui, fijngesneden 1 theelepel Franse mosterd 1/2 theelepel zout 160 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 15 gr droge gist 450 ml warm water (45°C) 2 eetlepels suiker 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel zout 1 eetlepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 (400g) blikje kikkererwten, uitgelekt en afgespoeld 2 eetlepels tahini 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 350ml warm water (45 C) 1 eetl honing 1 3/4 theel droge gistkorrels 300g bloem 5 eetl volkorenbloem 1 eetl maisbloem 1 theel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kippengehakt 4 broodjes broodkruim (van 2 sneden witbrood) sla, gemengde 1 tomaat (grote) ½ komkommer 1 teen knoflook (geperst) 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 2 theelepels olijfolie 1 grote ui, in halve ringen een paar teentjes knoflook, geschild en heel klein gesneden 1 pond soepvlees[...]
Bron: allrecipes.nlEerst en vooral een bekentenis: dit is geen recept voor een echte salade Niçoise, ten eerste omdat hij veganistisch is en ten tweede omdat ik gewoon gebruikte[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 150 ml olijfolie 1 kleine ui (gesnipperd) 300 g risottorijst (pak a 400 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 750 ml kippenbouillon (van tablet)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 el olijfolie 1 duopakje aardappelschijfjes (700 g) 4 tonijnsteaks (a ca. 100 g) 1 blikje olijven gevuld met ansjovis (200 g) 150 g witte[...]
Bron: ah.nlHet is al weer een paar dagen prachtig weer, we gaan verlangen naar ander eten, niet meer de winterse gerechten maar de lente op je bord. De eerste[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen - 1 ½ kg aardappelen (kruimig) - 200 gram gemengde sla - ½ bosje lente ui - ½ bosje peterselie - ½ camembert - 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g vastkokende aardappelen 5 el olijfolie 2 preien (gewassen en in ringen) 6 eieren 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kalfs- of kalkoensaucijzen 4 eetlepels olijfolie extra vierge 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 eieren 2 el extra vergine olijfolie 1 teentje knoflook, geperst 1 stokbrood, circa 25 cm lang, circa 225 g 3 rijpe tomaten, in[...]
Bron: allrecipes.nl