Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 14 1100 gr verse braadworst, in stukken van 2,5 cm gesneden 2 eetlepels gebakken spekvet of boter, apart te verwerken 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlAfgelopen september vond de eerste editie van Vol van smaak plaats. Die was op een zonnige zondag in het Julianapark en was een succes. Dat vond ik en dat vond[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHoi allemaal! Het afgelopen weekend was ik even niet online - althans, niet hier op mijn blog- wanttttt ik was naar het leukste festival van Nederland: Welcome[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlSmaak: Smaakzin is het vermogen van een organisme om bepaalde chemische samenstellingen direct als smaken waar te nemen. Het is één van de vijf klassieke[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlSlow cooked varkenswangen met bokbier De varkenswangen van dit recept lagen in de vriezer te wachten op inspiratie. En op het juiste herfstweer! Want[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlow cooked varkenswangen met bokbier De varkenswangen van dit recept lagen in de vriezer te wachten op inspiratie. En op het juiste herfstweer! Want[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHoewel ik als hobbykok over een flink aantal kooktechnieken beschik, was zelf fermenteren voor mij helemaal nieuw. Een vriendin van mij vroeg me 'of ik ook[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 250gr doorregen spek # 250gr mager varkensvlees # 125gr uien # 40gr boter # 250gr witte kool(of zuurkool of half zuurkool/half witte kool) #[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g spekblokjes 250 g varkensvlees 1 flinke ui 100 g boter 1 hard knoflook worstje 500 g ontbeende gans of een potje ganzeconfit het mag[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 appels 1 fles bier, zwaar 75 gr. boter 500 gr. kalkoenfilet Kaneel 2 kleine knoflooktenen Kruidnagel, gemalen 200 gr. paddestoelenmelange 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250gr doorregen spek # 250gr mager varkensvlees # 125gr uien # 40gr boter # 250gr witte kool(of zuurkool of half zuurkool/half witte kool) #[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g zuurkool 2 el boter 1 ui fijngehakt 1 runderbouillonblokje 2 dl water 200 g casselerrib in blokjes 12 cocktailworstjes 1 doosje Maggi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 gram gerookte varkensschouder 3 gerookte worsten 2 kg rauwe zuurkool 3 uien 6 kruidnagels 3 teentjes knoflook 3 soeplepels reuzel 12[...]
Bron: smulweb.nl