Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten 200 ml houdbare slagroom (pakje) 2 eieren 175 g geraspte oude kaas (48+, zakje) 2 uien 2 el olie 300 g kip-kalkoengehakt 500 g zuurkool[...]
Bron: ah.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comNet als vorig jaar heeft Karin Luiten 4 december uitgeroepen tot Nationale antipakjesavond. Het is mij net als Karin een raadsel waarom zoveel mensen nog niet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comKarin Luiten, ja de Karin van Koken met Karin en schrijfster van onder andere het (hele leuke) kookboek Koken met Karin - Zónder pakjes en zakjes , heeft 4[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 kip, in stukken gesneden kipkruiden met zout 2 eetlepels reuzel of boter 1 kg zuurkool 2 uien, fijngehakt 1 teen knoflook, fijngehakt ? 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen 2 uien 300 g kipfilet 30 g boter 1 el kerriepoeder 500 g zuurkool (zak) 350 g gestoofde halve peertjes (pot)[...]
Bron: ah.nlDe wijnen bij de Delicious winterkost zijn gekozen (vlnr): Knewitz Riesling vom Kalkfels trocken 2012 Muhr - Niepoort Cuvee vom Berg 2013 en verborgen onder[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlBereid in cassis-siroop, en lekker zacht gekruid. Mijn hele gezin vond deze stoofpeertjes héérlijk! We hebben ze gegeten bij zuurkoolstampot. Een héérlijke[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nlDeze keer geen tijd gehad om het vleesmalen te fotograferen. Om het vlees fijn te malen heb ik een prachtige en oerdegelijke Tsjecho-Slowaakse vleesmolen, ooit[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comNet als vorig jaar heeft Karin Luiten 4 december uitgeroepen tot Nationale antipakjesavond. Het is mij net als Karin een raadsel waarom zoveel mensen nog niet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comKarin Luiten, ja de Karin van Koken met Karin en schrijfster van onder andere het (hele leuke) kookboek Koken met Karin - Zónder pakjes en zakjes , heeft 4[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVandaag deel ik hier het recept van een verrassende schotel. Zuurkool met kipshoarma. De eenvoud voorbij. Geen uren in de keuken. Snel klaar en super lekker.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNieuwe en onbekende producten mogen testen is één van de grote voordelen van het hebben van een foodblog. Van Body&Fit mocht ik een aantal soorten[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl