Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Gereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlVoor de bouillon: - ½ liter kippenbouillon - 1 bilologische kip of 4 kippendijen - 1 ui, gesnipperd - 100 g kikkererwten uit blik, afgespoeld - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr kipfilet 2 uien Kastanje champignons 1 rode puntpaprika Cherry tomaten Zeezout Zwarte peper knoflookpoeder 2 t Italiaanse kruiden 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlDe definitie van het begrip ‘flexitariër’ is zelf ook vrij flexibel: zo ben je volgens www.flexitarier.nl al in dit hokje te plaatsen als je per[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten ½ bak rode aalbessen (a 500 g, gerist) 3 rode uien (in dunne ringen) 5 eetlepels rode wijnazijn 2 eetlepels balsamicoazijn 200 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 20 reuzengarnalen (ongepeld (zak 500 g, diepvries), ontdooid) 1/2 verse ananas (schoongemaakt) 4 el basilicum ((bakje 15 g), blad[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 stronken witlof 4 el olijfolie 1/2 bak gekookte bieten ((a 500 g), in parten) 2 rode uien (in partjes) 2 peren (mild en sappig (bijv.[...]
Bron: ah.nlDe aardappelen, de uien, de spruitjes en het takje rozemarijn komen uit eigen tuin. Het ei door de rösti komt van onze eigen kippetjes en vlees (lam) komt van[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frE-nummer vrij gourmetten hoeft helemaal niet moeilijk zijn. Hierbij wat foto's en ideetjes. Deze foto's zijn al van even geleden, het verschilt per keer wat ik[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlNa 3 1/2 jaar sta ik soms nog heel erg versteld van wat werkt en wat niet op mijn blog. En ook de likes, shares en comments op Facebook blijven mij verbazen.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor de bouillon: - ½ liter kippenbouillon - 1 bilologische kip of 4 kippendijen - 1 ui, gesnipperd - 100 g kikkererwten uit blik, afgespoeld - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com