Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 83 recepten
(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 160 ml extra virgin olijfolie 3 eetlepels Ierse whisky 3 eetlepels sojasaus 1 eetlepel lente-ui, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 12 houten spiesjes van ong. 25 cm 1 groene paprika, in grote stukken gesneden 450 gr gepelde en schoongemaakte garnalen 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1800 gr vleesribben (baby back ribs) 3 eetlepels Dijon mosterd, apart te verwerken 75 gr stevig verpakte bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 0.75 kg rooster aardappelen (zak a 2 kg) 6 el zonnebloemolie 1 el paprikapoeder + 2 tl gedroogde oregano 1 tl gedroogde tijm 600 g broccoli 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram runderen-gehakt (biefstuk of beter), 150 gram varkens-gehakt, 100 gram bacon in plakjes, 50 ml tomaten-sap, 1 ei, Vers gemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes struisvogelbiefstukjes (a 2 stuks) op kamertemperatuur* 4 seizoenen peper (molen 35 g) 60 g boter 3 sjalotten gesnipperd 6 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes struisvogelbiefstukjes (a 2 stuks) op kamertemperatuur* 4 seizoenen peper (molen 35 g) 60 g boter 3 sjalotten gesnipperd 6 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 sjalotjes - 75 g roomboter - 1½ dl marsala - 4 dl runderfond - verse rozemarijn - ¼ liter slagroom - zout/peper - 4 tournedos (120[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comNigella is back ! Ze gaat op de Italiaanse toer in haar nieuwe tv-programma én boek Nigellissima . Hoewel de titel anders doet vermoeden ziet Nigella er[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com