Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 4 personen 250 gram champignons 2 flinke tenen knoflook (verse!!) 8 dl. bouillon (mag van een blokje) 100 gram boter 100 gram bloem 200 gram gekookte ham[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 1 eetlepel boter 1/2 bosje gesneden lenteuitjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 300g diepvries spinazie, ontdooid, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie, extra vergine 350 g mager runderstoofvlees, zonder vet en in kleine blokjes gesneden 1 grote ui, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 15 g boter 4 sjalotjes, fijngesneden 250 g broccoli, in roosjes verdeeld 170 g haricots verts, gehalveerd 1 blik maïskorrels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de polenta 150 g instantpolenta 600 ml kippenbouillon 25 g boter, op kamertemperatuur 2 el vers bieslook, fijngeknipt 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 maïskolven met blad 6 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Bereiding: 30 min › Extra tijd: 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 6 maïskolven - ½ l water - 40 g boter, in blokjes - 200 g feta, verkruimeld - ¼ tl zout - zwarte peper Auberginesaus: - 1½ dl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLast day of the month, time for another edition of the Bread Baking Day event initiated by Zorra and wow it's already the 36th time. This month hosted by[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comAnother month another Bread Baking Day, the bread baking event that still goes strong initiatied by Zorra. This time hosted by Swathi from " Zesty South[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comPolenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comPatatje oorlog, die ken ik wel (vind ik trouwens niet lekker), maar gelukkig lijkt deze daar niet op. Het is een broodrecept wat in de oorlog werd gebruikt,[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comGeen Ragù dus maar ragoût. Hier was ik als kind al gek op. Mijn moeder maakte het me veel te weinig, maar ze heeft me, toen ik was ouder was, wel geleerd hoe[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor ca. 10 kleine pannenkoekjes: 3 grote eieren 115 g bloem 1 volle tl bakpoeder of natriumbicarbonaat (baking soda) 1,4 dl melk snuf zout olie of boter om[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram champignons 125 gram ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie 2 sneetjes witbrood 200 gram steurgarnalen, gepeld 300 gram mais uit blik 20[...]
Bron: smulweb.nl