Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 1 kilo kruimige aardappels (geschild) venkelknollen (gehalveerd) 1 sinaasappel (schoongeboend) 200 ml witte wijn 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip (ca. 1.2 kg) 4 el olijfolie 2 tl grof zeezout 1 citroen 3 tenen knoflook 4 takjes tijm 2 takjes rozemarijn 100 ml witte wijn (of[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen A) 4 gefileerde lichtgerookte haringen of spekbokkingen - 1,5 dl sinaasappelsap - 6 el citroensap - 2 el pikante tomatenketchup - 2 el[...]
Bron: smulweb.nlDe vegetarische Italiaanse keuken zorgt er op haar eentje voor dat ik geen vlees mis. En Merlot ook niet. Al zal hij dat niet toegeven, uit angst dat ik vlees[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beOnlangs weer eens in Ouddorp bij restaurant Twins gegeten. Voor de tweede keer heb ik daar hun heerlijke 'kruiden' boter gegeten, beurre Café de Paris. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMadeleine bakvorm bij de Franse supermarkt Tijdens de vakantie in Frankrijk staat een bezoek aan een hypermarché steevast op het programma. De buit van dit[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze thee is echt een voedingsmiddel en smaakt verrukkelijk. Afgelopen maandag had ik hem op mijn bureau staan om te laten trekken (2-3 miuten). Opeens rook[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlCrème Brûlée wil vertaald zoveel zeggen als ‘gebrande Room’, waarbij het Romige dan een Custard-Vla is. Crème Brûlée is heel makkelijk te maken.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 10 g platte peterselie (bakje 20 g) 1 perssinaasappel 4 takjes dragon 1 tl dijonmosterd 3 el olijfolie 400 g minigroente van de maand[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr verse zalm(filet), in dunne schijven (je kunt ook gerookte plakjes zalmfilet gebruiken, maar dan geen zout gebruiken) 1[...]
Bron: allrecipes.nlBlue Curaçao-peertjes 8 à 10 geschilde stoofpeertjes wat citroenschilletjes 1 glas mineraalwater met koolzuur 1 fles Blue Curaçao snuf[...]
Bron: smulweb.nlGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDiner Chez Rich, als in grote cookoff. Jeuj! Mijn wilde voorstel om de middag te spenderen aan gezamenlijk koken en de avond aan 't opeten van deze brouwsels[...]
Bron: mangerie.blogspot.com2 entrecotes ongeveer 150/180 gr Voor de marinade: 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels grove mosterd scheutje gembervocht (als extraatje wat[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 ml visbouillon 1 sjalotje, in schijfjes gesneden 1 plakje citroen 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels, geplet 4[...]
Bron: allrecipes.nlBlue Curaçao-peertjes 8 à 10 geschilde stoofpeertjes wat citroenschilletjes 1 glas mineraalwater met koolzuur 1 fles Blue Curaçao snuf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 4 kleine courgettes, gehalveerd 2 tongscharfilets, ca. 90 g per stuk 4 eetl. mayonaise 2 theel. Dijonmosterd 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Aardappelzetmeel 0.4 liter champagne 0.1 liter citroensap 100 gram bittere couverture 1 snufje gedroogde drgon 1.5 eieren 4 eierdooiers vers[...]
Bron: smulweb.nl