Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 98 recepten
Ingrediënten Porties : 4 750 g vastkokende aardappelen, geschild, in dunne schijfjes 300 g knolselderij, geschild, in dunne schijfjes 350 g prei, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 15 -20 kroketten Voor de bouillon 1 liter water 500 gr runderlappen (stoofvlees), in blokjes 1/2 kleine knolselderij, in grove[...]
Bron: allrecipes.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlHet is weer eens wat anders, ja ik heb nou eenmaal een zwak voor die aparte dingen. Verveel me blijkbaar snel ;-). Dit keer de wortelpeterselie, ook wel[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kwartels 4 gedroogde pruimen 120 gr. gevogeltegehakt ajuin, wordtel, prei, kruidentuiltje 1 potje truffelschilfers boter, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie of boter 2 wortels, gesneden 1 wortelpeterselie, gesneden 1/2 kleine knolselderij, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 800 g aardappelen (iets kruimig) 1 knolselderij (geschild) 1 zak gekookte wijnzuurkool ((500 g), uitgelekt) 1 bekertje zure room (125 ml) 50[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 knolselderij, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, in kleine stukjes gesneden 1 theelepel basterdsuiker 1 theelepel peperkoek[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr in blokjes gesneden suddervlees zout en versgemalen peper naar smaak 1 eetlepel boter of olijfolie 100 gr spekblokjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g worteltjes, in dunne schijfjes gesneden 250 g pastinaken, in dunne schijfjes gesneden 300 g knolselderij, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 hertenfilets, à circa 150 g grofgemalen zwarte peper 1 el olijfolie, extra vergine 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Taartvormpjes 15 g boter, gesmolten 2 tl olijfolie, extra vergine 8 blaadjes filodeeg, circa 125 g in totaal[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g knolselderij (in blokjes) 4 kruimige aardappels (in blokjes) 1 eetlepel gedroogde tijm 100 g koude boter (in blokjes) 2 sjalotten[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nl