Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Een van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 bloemkool 2 eierdooiers 100 gr Parmezaanse kaas 400 ml zure room Paneermeel of broodkruim Olijfolie Vers gemalen zwarte peper Zeezout Beetje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bloemkool 2 eierdooiers 100 gr Parmezaanse kaas 400 ml zure room Paneermeel of broodkruim Olijfolie Vers gemalen zwarte peper Zeezout Beetje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 3 el olijfolie 1 courgette (in blokjes) 4 slavinken 5 trostomaten (in plakken) 1 ui (gesnipperd) 300 g farfalle[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ bakje romaatjes (of cherrytomaatjes, a 250 g) 1 geroosterde paprika (pot) 1 sjalot ½ zakje verse koriander (a 15 g) 1 gedroogd[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 4 eetlepels (olijf)olie 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1 bakje champignons (250 g) 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen (iets kruimig) 1 ui 1 ei 6 el olijfolie 4 slavinken 1 schaal gekookte bieten ((500 g), geschild) 1 tl komijnzaadjes 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg tuinbonen (vers (ca. 600 g, gedopt)) 75 g coppa di Parma 1 el olijfolie (met knoflook-chilipeper) 2 el majoraan (vers, fijngehakt) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el bakken en braden olie (fles 500 ml, Reddy) 4 ambachtelijke slavinken 200 g bimi 300 g maiskorrels (blik) 400 g kikkererwten (blik)[...]
Bron: ah.nlOp 21 december vond de tweede editie van Vol van smaak plaats. Op dit culinaire evenement volgenden Dennis en ik een workshop zuurkool maken. Superleuk om te[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comMijn moedertje kijkt me nog altijd een beetje meewarig aan als ik haar vertel van mijn vleesloze maaltijden. Alsof ik het voorkomen heb van een uitgemergelde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWat is het verschil tussen enkelvoudig- en meervoudig onverzadigde vetten? Dit is helaas niet echt makkelijk uit te leggen, omdat het om wat chemische kennis[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlUitleg over vetten - Wat is het verschil tussen enkelvoudig- en meervoudig onverzadigde vetten? Als we dieper op deze informatie ingaan is d it helaas niet zo[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlZelf slavinken maken is echt leuk om te doen en ze smaken ook nog eens veel lekkerder dan bij de slager, want je kan zelf bepalen welk gehakt je gebruikt en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl