Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 400 gr Oud Brugge - 400 gr 50 Passendale - 150 gr gekookte mosselen - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 2 flesjes van 25 cl Witbier van[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 450 gr stoofvlees, in blokjes gesneden 2 plakjes spek, in stukjes gesneden 1 witte ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlRecept uit de Delicious van maart 2012 Heerlijk vlees met donker bier, bleekselderij, knoflook, wortel, sjalotjes, bacon. Het wordt in de oven op 150 graden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comI k heb wat met het verleden. Herinneringen. Geuren. Smaken. Geluiden. Beelden. Emoties. Dat "iets" verbindt ons met het universum waarin we leven. Het is het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAls foodblogger kom je nog eens ergens! Zo was ik onlangs bij De Librije waar ik bij binnenkomst al haast tegen Jonnie Boer aan botste, enorm onder de indruk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk vond deze tag op de blog van Mirne . Nu hou ik van lijstjes en van eten, dus het leek me leuk om deze ook in te vullen. En omdat je steeds maar twee keuzes[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 1 teentje knoflook 2 el maizena 1 flesje witbier (33 cl) 200 g abdijkaas (bijv. pere joseph) 300 g geraspte belegen kaas 1 tl mosterd zet[...]
Bron: ah.nlAl dat eten dat jullie hier zien verschijnen kost soms best wel wat moeite om te maken. Maar dat is nog niets vergeleken met de moeite die het kost om al dat[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beHoi allemaal! Het begint een beetje een ritueel te worden dat ik m'n agenda er bij pak om het dagboek van m'n afgelopen week te schrijven. Ik moet toegeven dat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlKoken kan ik al. Maar ik moet DRINGEND leren drinken. Ik krijg immers niet alleen uitnodigingen voor eet-gelegenheden, de laatste tijd vallen er ook leuke[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn België aten we mosselen en die krijg je dan in schattige éénpersoons-pannetjes. Ze waren er in alle kleuren en toen ik de maandag daarna mosselen in bier[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOndanks dat ik onlangs de Italianen nog uitriep tot de meesters van het kalfsvlees, is dit toch een heel Frans gerecht, een van de grote klassiekers zelfs. Je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlI k heb wat met het verleden. Herinneringen. Geuren. Smaken. Geluiden. Beelden. Emoties. Dat "iets" verbindt ons met het universum waarin we leven. Het is het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAfgelopen zaterdag in de Volkskrant Lekkere recepten scheur of knip ik direct uit de krant, anders komt het er niet meer van en vergeet ik het. Dit is een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl