Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 4 8 sneetjes zuurdesembrood, 1 cm dik, in totaal circa 300 g 250 g ricotta 50 g groene olijven, zonder pit en fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 100 g ricotta (liever iets meer) - geraspte schil van 1 citroen - 1 verse rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt - zeezout en zwarte peper uit[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDit is een geschenk voor een vriendin die vandaag haar verjaardag viert met een borrel en een hapje. Zoals altijd vind ik het moeilijk een cadeau voor een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen Schelpenpasta met broccolipesto 400 g grote schelpenpasta 1 broccoli 2 teentjes knoflook 0.5 rode peper 1 el pijnboompitten olijfolie 100 g[...]
Bron: smulweb.nlHooooooooi! Dag leuke lezers! Dit hele weekend heb ik geen blogs geschreven want ik deeed veel te veel leuke dingen! :D En ik dacht eerst OMG ik wil nog zoveel[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk zit in een erwtenperiode. Dat kan je zomaar overvallen wanneer je verse doperwten eet in de vroege zomer, en dat gevoel kan je nog wonderbaarlijk lang[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 6 blaadjes witte gelatine 250 ml tomatensap 1/2 theelepel gedroogde tijm 250 g romaatjes 1 bakje ricotta (Italiaanse kaas, 250 g) 1 kleine[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g cherrytomaten 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel grof zeezout 1 zakje Italiaanse kruidenmix (12 g) 200 g bloem 100 g boter (in blokjes)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g patentbloem ½ zakje gedroogde gist 2 bollen mozzarella (kaas, kaasafdeling) zeezout versgemalen peper 2 eetlepels olijfolie extra[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g tuinerwten (extra fijn (diepvries, pak a 450 g)) 250 g ricotta (Italiaanse kaas) 100 g witte kaas (verkruimeld) 4 eieren 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol (doormidden gesneden) 2 eetlepels olijfolie (met amandelaroma (fles 250 ml)) 200 g spaghetti 125 g ricotta (bakje 250 g, verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g volkoren ravioli ricotta/spinazie (verse pasta) 500 g broccoli 25 g pijnboompitten 1 rode ui (fijngesnipperd) 75 g rucola 260 g tonijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bol mozzarella truffel (Feestfavoriet) 6 tastytomtomaten 7½ g basilicum 145 g geroosterde rode paprika's 7½ g koriander 100 g[...]
Bron: ah.nlGoedenavond! Jonge, mijn dag begon slecht vandaag! Ik werd om tien voor 9 wakker gesmst door een collega, terwijl ik tussen en 9 en half 10 op m'n werk moet[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAmai, ik ben nogal op dreef met mijn challenge . Dit is al het 6de gerecht dat ik klaarmaak uit de Knack Weekend en tot nu toe is alles even goed geslaagd.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be