Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 sjalot, fijngehakt 1 eetl fijngehakte gemberwortel 3 eetl olijfolie 1 groene paprika, ontzaad[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4.5L water 1 (500g) pak fusilli pasta 275ml tomatensap 1 1/2 eetl olijolie 1 eetl rode wijnazijn 1 1/2 theel chilipoeder 3/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 g campanelle (pastaklokjes) of andere vormen, zoals fusilli (spiralen) of 225 g gekookte pasta 2 el olijfolie, extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1½ eetl. olijfolie 1 eetl. rode-wijnazijn 1 eetl. fijngesneden verse basilicum 1 theel. bruine basterdsuiker 4 pomodoretomaten 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 butternutsquash (flespompoen) van circa 1 kg, doorgesneden, pitten verwijderd 400 g fusilli (of andere pasta) 12 blaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 225 g kipsaucijzen, in plakjes 2 uien, in dunne ringen 2 grote rode of oranje paprika's, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 gr volkoren fusilli pasta 3 bosjes raapstelen, steeltjes kort afgesneden 450 gr pittige Italiaanse worstjes, in plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eikelpompoen (ong. 800 gr) 1 ui olijfolie peper en zout 400 gr fusilli pasta 200 gr zachte geitenkaas 100 gr walnoten of[...]
Bron: allrecipes.nlPasta is eigenlijk altijd lekker, omdat je het met allerlei sauzen kan combineren. Verse pasta is eigenlijk nóg lekkerder en persoonlijk vind ik dat vooral[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comMijn moeder maakte vroeger regelmatig macaroni met ham en kaas. Het gerecht stelde niks voor, het was niet meer dan een pan met gekookte elleboogjes macaroni[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 200 gr pasta (farfalle of fusilli) 200 gr ham of spek 200 gr geraspte kaas 200 gr champignons, gesneden 1 ei 100 gr yoghurt 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200 g fusilli tricolore of een andere soort pasta 2 el olijfolie 2 sjalotten (fijngesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesnipperd) 1 rode Spaanse[...]
Bron: smulweb.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 uien 3 rode paprika's 1 blikje tomatenpuree (70 g) 4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en[...]
Bron: ah.nl