Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 3 eetlepels olie 1 kg lam (schouder), in grote stukken gesneden 3 uien, gehakt 25 gr verse koriander, fijngehakt 6 tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 900 gr lamsvlees, in grote stukken gesneden 900 gr kipfilet, in grote stukken gesneden 3 uien, gehakt 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg courgettes, gewassen en gesneden in 2-3 cm stukken 1 koolraap, geschild en in blokjes gesneden 1 stengel bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kippenpoten, in twee stukken gesneden 4 schijven lamshals of lamsschouder 8 merguez-worstjes 3 uien 3 tenen knoflook 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 750 gram stoofvlees (rund of lam), in stukken van plm. 3x3 Bakje vet spek in kleine dobbelsteentjes (of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram stoofvlees (rund of lam), in stukken van 3 cm 3 el slaolie 2 teentjes knoflook ca. 1 liter runderbouillon 1 blikje tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 250 gr per persoon lamszadel of lamsbout. - 2 wortelen - 2 uien - 0,5 l bruine fond - 3 teentjes knoflook - 1 bundel peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram gehakt (rund of lam), 1 ei, 1 bosje peterselie, 5 tenen knoflook, 3 uien, 1 grote winterwortel, 4 tomaten, 4 eetl. paneermeel, 4-5[...]
Bron: smulweb.nl