Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 10 85 gram gedroogde shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden 960 ml water 600 gram pompoen, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g lamslever, zonder vet 1 el zonnebloemolie 10 g boter 2 uien, fijngesneden 75 g shiitake paddenstoelen, in plakjes 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr eekhoorntjesbrood - 1/2 kg wildvlees (ree, hert, wild zwijn) - 1 el olie - 60 gr doorregen spek - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlVoor het eerst orzo gegeten en het smaakte heerlijk. Orzo is een pasta gemaakt van harde tarwe in de vorm van een grote rijstkorrel. De smaakt lijkt een beetje[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlKoken is een van mijn grootste hobby’s. Al van kinds af sta ik graag te experimenteren, te proeven en in de pannetjes te roeren. Ik ben altijd op zoek[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 3 el sesamzaad (bakje 100 g) 1 pak miehoen (250 g) 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 el[...]
Bron: ah.nlKok Robin van de onvolprezen site Aziatische ingrediënten schrijft: 'Een klassieker uit de Koreaanse keuken, erg populair bij westerlingen en ik snap wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEscalivada is een Spaans gerecht, waarbij groente worden geroosterd, waardoor ze een rokerig smaakje krijgen. De naam komt uit het Catalaans waar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAfgelopen week kreeg ik een nieuw boek onder ogen en ik wist al bij de eerste bladzijde dat ik de juiste doelgroep was. Ik citeer even uit het voorwoord: Tofu[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel gedroogde paddenstoelen 500 ml rode wijn 1 kilo sukadelappen, in blokjes gesneden 4 eetlepels boter 4 eetlepels olie[...]
Bron: allrecipes.nlHet recept komt uit het boek Lekker thuis of zoals het in het Engels heet Dining In van Alison Roman. Ik vond het een briljant idee, voor een crunchy toets de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl