Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 450 g kalfspoelet ¾ theel. zout ¼ theel. zwarte peper 2 eetl. plantaardige olie 2 portobellopaddestoelen, zonder de steeltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 stoofschotel 1 eetlepel plantaardige olie 1 (3 pond) runderstoofvlees, ontdaan van vet en in blokjes van 1 cm gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 450 gr stoofvlees, in blokjes gesneden 2 plakjes spek, in stukjes gesneden 1 witte ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlAls je naar buiten kijkt of buiten bent, lijkt het op de meeste dagen nog zomer. Maar de herfst is echt in aantocht, althans aan de kleuren van de bomen te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet is herfst! Je merkt het niet alleen buiten (ik hààt regen!), maar ook in de commerce: de poelier heeft terug volop wild in de aanbieding en bij de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet het oog op de komende winter en het druilerige herfstweer vandaag een recept voor een lekkere stevige maaltijd. Dit is een bewerkelijk recept, geschikt om[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 1 venkel 1 kleine winterpeen 12 peultjes 4 grote uien 6 sliptongetjes (of 6 scholfilets) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 gekookte biet (bak[...]
Bron: ah.nlLangs de ene kant zitten we in de “Dagen zonder vlees”, langs de andere kant is er de “ Nationale Stoofvlees-frietdag ”. De absolute[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beNu het zonnetje stilletjes aan, de temperatuur doet stijgen en de terrasjes zomerklaar zijn, gaan we met z'n allen naar buiten! Als het van Delhaize afhangt,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOndanks dat ik onlangs de Italianen nog uitriep tot de meesters van het kalfsvlees, is dit toch een heel Frans gerecht, een van de grote klassiekers zelfs. Je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen 50 gr boter of reuzel 750 gr sucadelappen 2 el grove mosterd 8 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 2 el bloem 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 125 gr volkorenmeel 125 gr verse broodkruimels 125 gr gemalen suet (niervet) 3 geklopte eieren 1 kleine wortel, geraspt 1 appel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 plakjes spek, in stukjes gesneden 900 gram lamsstoofvlees, in blokjes gesneden 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nl