Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 500 gram visfilet als rode snapper - zeeduivel - zeebaars - makreel - 500 gram garnalen - snufje saffraandraadjes - 3 eetlepels olijfolie -[...]
Bron: smulweb.nlAl eerder heb ik me afgevraagd wanneer een gerecht fusion genoemd wordt. Ook deze curry heet in het artikel uit 2004 'fusion'. Het komt uit de reeks[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen 150 g zeeduivelfilet 150 g kabeljauwfilet 150 g roodbaarsfilet 150 g rode-poonfilet 100 g wijtingfilet 12 scampi 2 uien 3 teentjes knoflook 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetlepels olijfolie 2 uien, in stukjes het wit van 2 preien, in ringen gesneden 4 teentjes knoflook, in stukjes 500 gr rijpe tomaten, gepeld[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gemengde visfilet(rode snapper/zeeduivel/zeebaars of makreel)500 gr gemengde ongekookte schelpdieren(mosselen en garnalen)/snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Gamba′s, heek, inktvis, mosselen, venusschelpen en zeeduivel Verder: - 3 grote uien - 5 grote tenen knoflook - zwarte peper - oregano -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g zeeduivelfilet 150 g kabeljauwfilet 150 g roodbaarsfilet 150 g rode-poonfilet 100 g wijtingfilet 12 scampi 2 uien 3 teentjes knoflook 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetlepels olijfolie 2 uien, in stukjes het wit van 2 preien, in ringen gesneden 4 teentjes knoflook, in stukjes 500 gr rijpe tomaten, gepeld[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr gemengde visfilet(rode snapper/zeeduivel/zeebaars of makreel)500 gr gemengde ongekookte schelpdieren(mosselen en garnalen)/snufje[...]
Bron: smulweb.nl