recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken slavink

Gevonden 14 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Boeuf à la Bourguignon (comme il faut)

Ingrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Ragu` alla Bolognese (Bolognese saus)

voor 4 personen 100 gram gerookt spek 450 gram gehakt half-om-half 1 ui 1 stengel bleekselderij 1 grote wortel (winterpeen) 30 gram tomatenpuree 250 ml[...]

Bron: smulweb.nl

Hutspot met wortel, ui, pastinaak, komijn en[...]

Het is weer de tijd voor stamppot! Ons doe je er in ieder geval een plezier mee. De stamppoten zoals boerenkool, zuurkool en hutspot zijn klassiekers, maar er[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Boeuf bourguignon

Ingrediënten 750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes[...]

Bron: ah.nl
Provençaalse runderstoofschotel

Ingrediënten 1 kg sukadelapjes 3 uien 500 g winterpeen 10 g peterselie 10 g verse Provençaalse-kruidenmix (bakje) 3 tenen knoflook 1 sinaasappel 2[...]

Bron: ah.nl
Snelle runderstoof met wortel en puree

Ingrediënten 1 ui 1 winterpeen 2 bosuien 2 el olijfolie 600 g runderreepjes 400 g tomatenblokjes 1 runderbouillontablet 1 laurierblaadje (of 1 tl gemalen[...]

Bron: ah.nl
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en[...]

Ingrediënten 700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere spekblokjes 12[...]

Bron: ah.nl
Ovenfeest: biet, knolselderij en wortel

Groenten roosteren in de oven is makkelijk, snel en lekker. Als je de oven vrij hebt met kerst is dit een heerlijk bijgerecht. Het roosteren geeft de groenten[...]

Bron: etenmaken.blogspot.nl
Gebakken polenta met Franse ratatouille

Afgelopen Jamie Magazine stond vol met polenta-recepten. Deze traditioneel (noord)italiaanse maispap kan op ontelbaar veel manieren gegeten worden. Niet alleen[...]

Bron: desmaakvandille.blogspot.nl
Estouffade

De Estouffade van Marsepein spreekt me aan. De hoeveelheden worden gehalveerd want voor een deel van de sukadelappen die ik in plaats van riblappen gebruik[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com
coq au vin

voor 8 personen 4 kippenpoten 250 gram worteltjes (of winterpeen) 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetlepels (olijf) olie zout en peper 150 gram gerookte magere[...]

Bron: smulweb.nl
Gizado (portugese stoofpot)

voor 4 personen 500 gr riblappen, 125gr dobbelsteentjes mager spek, 2 tomaten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 blaadjes laurier, 1/2 winterpeen of wat gewone[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofvlees met olijven

voor 4 personen 500 runderlappen, 1 ui, 4 teentjes knoflook, 2,5 dl rode wijn, 2 sinaasappels, 1 winterpeen, 100 gram ontpitte zwarte olijven in plakjes, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Sucade van Brandrood rund

voor 4 personen Brandrood sucade 1 kg Brandrood sucade 250 gr. mirepoix (vette) ½ gl. rode wijn 2 ½ dl runderbouillon Hutspot ½ kg[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy