Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten 1.2 kg iets kruimige aardappelen 200 g winterpeen 50 g boter 4 kabeljauwburgers 150 ml halfvolle melk 340 g gesneden rode bieten (pot) 1[...]
Bron: ah.nlVoor het paasmenu heb ik een paar 'gouwe ouwe' recepten op een rij gezet, maar laat ik beginnen met een paar onontbeerlijke paasrecepten: Elk jaar weer een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb dit jaar gekozen voor een licht kerstmenu. Vaak eet je op dit soort dagen toch al meer dan gewoonlijk. 3 gangen is hier bijvoorbeeld al geen dagelijkse[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl'Gezonde en eenvoudige recepten met smaak', zo luidt de ondertitel van het prachtig vormgegeven kookboek 'Back to Basics' van Sacha de Boer & Jacob-Jan[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIk had dit recept eigenlijk met valentijnsdag moeten plaatsen, kijk dan hoe lief zo'n hartje van garnalen is. En ja dat is dus echt wel een hartje.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlEen makkelijke ovenschotel met kabeljauw en heel veel groenten. Wortel, erwtjes en prei in romige kokosmelk. En daarbovenop een dikke laag koolraappuree en[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlKerstcakes en tulbanden: 1. Engelse kerstcake 2. Kersttulband 3. Chocoladekerststronk 4. Kerstcake met cranberries & hazelnoten 5. Chocolade vruchtencake[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen * 550 g kabeljauw- of schelvisfilet * 2 theelepels rode currypasta * 1 eetlepel vissaus * 2 eetlepels maïzena * 50 g kousenband of[...]
Bron: smulweb.nlIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlEen lekkere Venetiaanse lasagne met vis van Jamie Oliver. Het duurt wel ruim een uur voordat het klaar is dus het is zeker geen snel receptje voor de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 citroenen 1 kleine rettich olijfolie 6 stukken visfilet van ca 150 gr.(bijv. kabeljauw, schol of wijting) Japanse sojasaus peper 6[...]
Bron: smulweb.nlIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com