Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 4 liter bouillon 2 kilo kipdelen, in stukjes 1/2 bol knoflook, ongepeld 5 stengels bleekselderij, grof gehakt 2 middelgrote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlEen soep gemaakt van restjes, stelen en andere delen van groenten die anders in de vuilbak zouden belanden. Maar zo lekker dat ik hier toch maar het recept[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlOsso Buco. Een klassieker uit de Milanese keuken. En zoals ik ervaren heb, het ideale gerecht voor als je gasten krijgt. Goed van tevoren klaar te maken,[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olie 2 kg hele scharrelkip, in stukken gesneden 30 gr verse peterselie, gehakt 10 verse takjes tijm, alleen de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g magere lamsboutschijven, bot en vet verwijderd, in blokjes van 2½ cm 450 g wortelen, in dikke schijfjes 4 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 350 g mager lamsvlees zonder botten, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie 900 gr lamsstoofvlees 1/2 tl zout versgemalen zwarte peper naar smaak 1 grote ui, in stukjes gesneden 2 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel plantaardige olie 4 lamsbouten 1 ui, fijngehakt 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 wortels, in stukken 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl