Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 94 recepten
Het is weer tijd voor stevige winterse kost. Nu is andijviestamppot niet zo bijzonder, maar mijne is altijd wel lekker pittig. Ik bak namelijk altijd blokjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHeb je wel eens van hartige taart met gehakt gehoord? Ik niet! Maar het is wel een goed idee en doet me denken aan Engelse Pie . Het recept komt uit de[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWil je eens iets anders met zuurkool maken? Dan heb ik hier een leuk recept voor je. Ik kreeg het van mijn Kroatische collega. Spannend! Ik heb nog nooit iets[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZomaar Een Vrijdag: Vandaag ga ik eens mee met ‘de groep’ (collega's) lunchen in het centrum van Haarlem. Na een aantal vrijdagen afgeslagen te[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLaatst kreeg ik het prachtige boek De Basics van Donna Hay cadeau, dat vol staat met goede ideeën. Het ziet er allemaal heel eenvoudig uit en is dus super[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit vond ik super-herfstig, maar zou op het Kerstdiner ook niet misstaan. Bij mij komt hij in ieder geval op het kerstmenu! (samen met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLaatst had ik een feestje met alleen maar taarten op het menu. De gasten brachten allemaal een hartige of zoete taart mee, wat resulteerde in een buffet vol[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een wintergerecht dat je lekker in het weekend kunt maken wanneer je de tijd hebt. De stoofpot wordt in Kriek gekookt, het Belgische kersenbier.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een heerlijk nagerecht dat je zo in elkaar draait! Het doet me echt aan herfst denken! De warme peertjes met zoete portsaus zijn werkelijk zijn to die[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWil je eens iets anders met witlof maken? Iets dat lekker makkelijk is voor doordeweeks? Dan is deze witlofschotel iets voor jou. Alles gaat er in, van[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit restaurant is een goede tip voor als je eens in het centrum van Utrecht wilt eten. Gewoon lekker vlees of steengrill/ kaasfondue. Vorige week vrijdag, toen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlNidi betekent nesten in het Italiaans. En deze gevulde, opgerolde pastavellen lijken inderdaad op nestjes! Het recept voor deze nidi komt uit het boek Simply[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAls foodie schaam ik me soms omdat ik heel simpele dingen nog nooit gemaakt heb. En ik had tot voor kort nog nooit snijbonen gemaakt. Natuurlijk is daar een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMaak jij wel eens iets lekkers als ontbijt? Dan bedoel ik echt iets waarvoor je in de keuken moet staan. Zoals wafels, scones of pannenkoeken? Dat kost wat[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlUit het boek van Bake My Day maakte ik laatst de éclairs met gemberroom. Ik dacht dat even zo te doen, met 28 graden op de thermometer. Nu heb ik wel vaker[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZiet dit dessert er niet fotogeniek uit? Het zijn gebakken perziken met sinaasappelsiroop, opnieuw een creatie uit het boek van Simply Italian. (Lees hier het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMaak jij wel eens iets lekkers als ontbijt? Dan bedoel ik echt iets waarvoor je in de keuken moet staan. Zoals wafels, scones of pannenkoeken? Dat kost wat[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlJa! Met de eerste sneeuw van dit jaar was ik al helemaal in de stemming en ik griste mijn favoriete winter-kookboek van de plank, Winter In The Alps van[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl