Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlAls je er de bladen op naslaat en de kookprogramma's op televisie volgt, dan lijkt het net alsof alleen 'ingewikkeld en van ver' lekker is. Er zijn[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlvoor 4 personen 800 g. runderlappen of sukadelappen 2 eetlepels bloem 1 eetlepel paprikapoeder 50 g. boter + 1 eetlepel olijfolie 2 grof gesneden uien 200 g.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr bruine bonen, 3 uien, 1 kleine knolselderij, 1 winterwortel, 4 prei, 6 kleine saucijsjes, 200 gr magere spekblokjes, 50 gr boter, 2[...]
Bron: smulweb.nl2 houtduifjes 3 uien 2 preistengels 2 wortelen 1/2 knolselder 1 laurierblad peper zout 4 a 5 eiwitten enkele groene koolbladeren 100 g boschampignons 40 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 houtduifjes 3 uien 2 preistengels 2 wortelen 1/2 knolselder 1 laurierblad peper zout 4 ? 5 eiwitten enkele groene koolbladeren 100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 houtduifjes - 3 uien - 2 preistengels - 2 wortelen - 1/2 knolselder - 1 laurierblad - peper en zout - 4 a 5 eiwitten - enkele groene[...]
Bron: smulweb.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStamppot, echt een gerecht voor deze tijd van het jaar. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk geen enkel stamppot recept op mijn Blog heb staan. En dat terwijl[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comNou heb ik toch drie-en-een-half jaar in Gent gewoond (met veel, héél veel plezier) en volgens mij heb ik er in die tijd echt geen Waterzooi gegeten. De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet gaat er wild aan toe in Casa Latti ! November, december is in zowat heel Europa de wild periode. De sfeer is ook anders dan in de andere seizoenen, het is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 15 -20 kroketten Voor de bouillon 1 liter water 500 gr runderlappen (stoofvlees), in blokjes 1/2 kleine knolselderij, in grove[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr in blokjes gesneden suddervlees zout en versgemalen peper naar smaak 1 eetlepel boter of olijfolie 100 gr spekblokjes 1[...]
Bron: allrecipes.nl2 houtduifjes 3 uien 2 preistengels 2 wortelen 1/2 knolselder 1 laurierblad peper zout 4 a 5 eiwitten enkele groene koolbladeren 100 g boschampignons 40 g[...]
Bron: smulweb.nl