Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kalkoenfilets, circa 500 g in totaal 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 1 pastinaak, in dobbelsteentjes van 1 cm[...]
Bron: allrecipes.nlWat? Snert in de zomer? Voel je je wel helemaal lekker Veroon? Uhm, ja! Ik geloof van wel... Het is alleen, dat ik gek ben op soepjes en per toeval op een[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAangezien ik een probleem had met mijn diepvries ben ik die aan het 'leegeten'. Vandaag kwam er rundsgehakt, groen van een prei en pastinaak uit. En daarmee[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beWe starten deze bonenmaand met een vegetarische variant op de Britse Shepherd's Pie. Dit is een gerecht waarin je het gehakt heel makkelijk kunt vervangen door[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlHi Guys! Het is bijna zover: IBIZA! Om alvast in de Ibiza stemming te komen even een leuke foto van ons op Ibiza afgelopen zomer. Wij hebben echt ontzettend[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlMeestal vind ik koken leuk en ontspannend maar toch zijn er van die dagen waarop ik daar weinig zin in heb. Iemand anders laten koken is een oplossing, maar[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beMijn vriend is in de winter niet zo'n fan van ons groentepakket. Knolllen, kolen en andere groenten waar hij niet zo'n fan van is. Hem dan blij maken met een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beNaast de maandelijkse ELM in april kreeg ik van dorpbewoners nog twee verzoeken voor een etentje. Dus in korte tijd 3x aan de slag. Vervelend was wel dat op 19[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl