Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Ingrediënten Porties : 8 300 gr groene of bruine linzen 2 eetlepels olijfolie 2 middelgrote uien, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200g rode linzen 1 grote ui, gehakt 1 eetl plantaardige olie 2 eetl curry pasta, zoals Pataks 1 theel curry poeder 1 theel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ui, gesnipperd 2 grote tenen knoflook, uitgeperst 1 groene chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngesneden 1 wortel, geraspt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 fijngehakte ui 4 teentjes knoflook, geperst 2 tl gemalen verse gember 2 groene chilipepepers, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 275 gr groene linzen 1 middelgrote ui, in vieren 2 wortels, in vieren 1 rode paprika, in vieren 4 eetlepels tarwekiemen 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, grofgesneden 1-2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 el fijngesneden verse gember 2 el milde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 middelgrote aubergines - 2 el rode wijnazijn, van goede kwaliteit - 200 g linzen, bv Puy-linzen of Castelluccio-linzen - 3 kleine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVind je ze niet mooi? Geweldig wat een variatie aan kleuren en vorm en dan zijn het 'maar' gewoon peulvruchten. Deze komen uit een zakje met peulvruchtenmix[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn Italiaanse recepten wordt heel vaak als basis ' soffrito ' gebruikt. Soffrito betekent eigenlijk gewoon 'gefruit' en is vaak een mengsel van fijngehakte[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 2 el olijfolie 225 g mager lamsvlees in blokjes 1 ui gesnipperd 1/4 knolselderij in heel fijne blokjes 1 prei in fijne ringen 2 wortels in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui gesnipperd, 2a3 tenen knoflook gesnipperd, 1 fijngesneden rode peper zonder zaad, ca 2 cm fijngesneden gember, ca 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui gesnipperd, 2a3 tenen knoflook gesnipperd, 1 fijngesneden rode peper zonder zaad, ca 2 cm fijngesneden gember, ca 300 gr[...]
Bron: smulweb.nl