Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Het is wel duidelijk dat ik gek ben op aubergine , wat is dat toch een heerlijke groente. Ik had al eerder een recept van zaâlouk geplaatst, in deze variant[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlBeqoula/Khobiza is een lauwwarme bladgroentesalade, gemaakt van gestoomde en vervolgens gebakken bladgroenten. Het is een zeer bekend gerecht in Marokko en men[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlOp instagram deel ik dagelijks foto's van wat ik zie, maak of eet. Ook deel ik er soms recepten. Hieronder een selectie van de foto's met recept, de recepten[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlEen zeer bekend gerecht in Marokko is douara* wat een stoofgerecht is van allerlei ingewanden (rund/schaap). Zeer bekend maakt niet meteen zeer geliefd, veel[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlSoms krijg ik zo'n zin in een traditionele tajinegerecht met alleen maar uien, tomaat en olijven. In Marokko eet ik zulke tajine gerechten zo vaak, vooral als[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk had dit recept eigenlijk met valentijnsdag moeten plaatsen, kijk dan hoe lief zo'n hartje van garnalen is. En ja dat is dus echt wel een hartje.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlWij zijn bij ons thuis saladeliefhebbers en rijstsalades zijn één van de favoriete varianten. Vorig jaar hadden wij tijdens de ramadan ook zin in een[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlMaak ze maar gewoon een keertje. Voor 15 stuks, normaal maak ik de dubbele hoeveelheid. De hoeveelheid bij de vullingen is genoeg voor 15 stuks. Deeg: 200gr[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlOmdat aardappelen, groenten en vlees best wel in 1 pan klaar gemaakt kunnen worden. Deze schotel is bij ons favoriet omdat die snel & makkelijk is. Het sap[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk hou van aubergine's, vooral in zaâlouk. Zaâlouk is een Marokkaans bijgerecht of (lauwwarme)salade gemaakt van een groente gekookt in een (vaak) pittige[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlKebab: Spiesen met (voornamelijk) vlees boven vuur. En met zo'n spies bedoelen we zowel kleine als grotere mee. Er zijn echt ontzettend veel kebab varianten[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten: aardappels peterselie bosui gegrilde rode paprika* pul biber ( vervangen door een beetje chili) sumac citroensap olijfolie zout en peper[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlTijd gaat snel, we haasten ons de hele dag (voor wat?) en iedereen is altijd druk. Was een burnout vroeger iets voor de ouderen, tegenwoordig hebben 25jarigen[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlJe hoort de harde wind. Je ziet een prachtige blauwe hemel. De vogels fluiten Je lichaam wil lente. Jij wil lente. Lente wil nog niet. Nog even wachten dus?[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlOnze eerste poging jaren geleden om 'hollands' te koken was geen succes. Jus uit een pakje, gekookte aardappelen, gekookte bloemkool en een stuk kip. Néé, dat[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nl