Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen Gevulde kipfilet met tapenade en sperzieboontjes 1 kg kipfilet (circa 5 stuks) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 gram) 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram naturel shoarmavlees of giros; Griekse kruiden. Twee middelgrote rauwe uien, geen rode ( zijn te scherp voor het gerecht ); Twee[...]
Bron: smulweb.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen Gevulde kipfilet met tapenade en sperzieboontjes 1 kg kipfilet (circa 5 stuks) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 gram) 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlKerstcakes en tulbanden: 1. Engelse kerstcake 2. Kersttulband 3. Chocoladekerststronk 4. Kerstcake met cranberries & hazelnoten 5. Chocolade vruchtencake[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWarschau, e en stad waar ik eigenlijk weinig verwachtingen van had. Als ik denk ( of ik kan beter zeggen: dacht ) aan Polen had ik toch een bepaald beeld:[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlMAANDAG: Ontbijt: GG-crackers met roomboter en vleeswaren Lunch: 2 gebakken eieren met spek, rauwkost Diner: Salade van rucola, watermeloen, munt en feta .[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl2 personen 2 baquettes 1 bol mozzarella 8 snoeptomaatjes 2 icebergsla bladeren hand rucola 1/2 rode paprika 1/2 gele paprika 1 augurk zout en peper Italiaanse[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEscalivada is een Spaans gerecht, waarbij groente worden geroosterd, waardoor ze een rokerig smaakje krijgen. De naam komt uit het Catalaans waar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl