Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Dit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOnno Kleijn, de kookboekenschrijver die ook de recepten voor de Volkskrant mede verzorgt, is ook op de koolhydraatarme toer. In plaats van pasta en aardappelen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst moest ik ervoor naar de groothandel, maar nu hebben ze brood voor tramezzini gelukkig ook bij de gewone supermarkt. Je kunt er reuze leuke sandwiches van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had er vaak over gelezen maar nooit zelf gemaakt. Het is een Egyptisch noten-kruidenmengsel dat hier vooral bekend is geworden door de Australische en Nieuw[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noors-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKok Robin van de onvolprezen site Aziatische ingrediënten schrijft: 'Een klassieker uit de Koreaanse keuken, erg populair bij westerlingen en ik snap wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zou dit recept nooit gemaakt hebben (met cocktailfruit uit blik??) als ik niet geweten had dat het van Carmen was. Carmen houdt ook van lekker koken en ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHad ik altijd gedacht dat die paarse wortelen een nieuwigheid was om de verkoop van wortelen te bevorderen, blijkt dat de paarse juist De Originele wortel is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe blijft kijken naar de video's van Maang Chi. En hoe leuk ze Enges spreekt en 'crunchy crunchy' zegt. Deze viskoekjes zijn sweet, spicy, chewy en salty. Haar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen klassiek gerecht dat ik in tijden niet meer gegeten had. En wat was dat lekker! Dit is een eenvoudiger te maken versie dan het originele recept uit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk was een beetje grieperig en had behoefte aan troostsoep. Wat is er makkelijkere en troostrijker dan eigengemaakte kippensoep? Doe een kip, 3 stengels[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe wereldberoemde Vietnamese pannenkoekjes zijn niet moeilijk te maken maar je moet het eerst even uitproberen met een beetje beslag zonder vulling. Dat deed[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTweede kerstdag zond 24Kitchen Toast! uit, de verfilming van de autobiografie van Nigel Slater. Dat was genieten. Een komisch drama over Niger Slater in zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLinzen met pâté Deze huiselijke Franse maaltijd wordt met linzen uit de Auvergne, de lentilles du Puy, gemaakt en met fricandeau uit de Aveyron, wat geen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWortels zijn toch wel wat saai als je ze alleen in water kookt. Ze moeten een beetje opgetut worden met balsamico, zoals hier de Toscaanse worteltjes of met ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGiulia heeft een kookschool tussen Florence en Sienna. Mag ik u iets vragen? klinkt er na een tijdje tijdens de lessen, nadat ze de markt bezocht hadden.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl