Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Hertenstoofpotje met Uienpuree Het wildseizoen is weer volop aan de gang En menigeen is helemaal in de wolken om everzwijn, fazant, haas of hert te eten Nu[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHazepeper Classique Hazepeper op de klassieke manier En opgedient in de kleine pannetjes Leuk voor een etentje.... En het staat feestelijk..... ieder een eigen[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWildpeper in mini pannetjes Ze zijn zo leuk..... De mini pannetjes of cocottes Leuk om in te serveren Ieder z`n eigen pannetje op het bord Voor soep,stoof en[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl. Allemaal een pannetje.....en kook of bak wat je zelf wilt eten... Dat is het leuke van gourmetten De tafel gezellig gedekt, Schaaltjes met allerlei soorten[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlKerstboom Tips... Plaats een kerstboom nooit in de buurt van een verwarming wegens brandgevaar. En plaats hem in een grote stevige emmer zodat de kerstboom[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl. Ossehaas met champignons Ingrediënten: 800 g ossehaas zout peper 16 zilveruitjes 100 g boter 1 glaasje cognac 2 dl chablis 2 dl slagroom 1 ui 1 takje tijm[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlSticky Toffee Christmas Pudding Deze Kerstversie is iets anders dan de traditionele Christmaspudding Sticky Toffee Pudding in een klassiek jasje gestoken Dat[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlOuderwetse Vulling voor Kip en Kalkoen Deze vulling stoppen we niet in de kip of kalkoen.(mag wel) Het word als bij gerecht bij het vlees gegeven.... Door de[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlReerug met Rode Bessensaus Als je van wild houd is dit een heerlijk recept Samen met de rozemarijnaardappeltjes een maaltijd om te smullen Ingredienten voor 4[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWild...... Eend, konijn, ree,haas, everzwijn.... Het najaar is altijd hét moment bij uitstek om te genieten van een sappig stukje wild. In het wildseizoen is[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlKlassieke Hazenbout Ingredienten: 4 hazenbouten 2 eetlepels boter 1 ui in halve ringen 2 wortelen in schijfjes 200 gram gerookt spek in repen 250 gram[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlReeragout met Appel Veenbessen en Knolselderpuree Ingredienten: 1/2 kilo reestoofvlees 50 gram boter 2 wortelen (in plakjes) ui (grote, fijngesnipperd)1 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl