Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten 250 g magere spekreepjes 800 g runderriblappen 4 el bloem 250 g winterpeen 5 stengels bleekselderij 600 g uien 375 ml tawny port 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 2 rode uien 1 struik bleekselderij 400 g winterpeen 2 tl zout 700 g magere runderbraadlappen 3 el olijfolie 2 el bloem 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 20 g boter 125 g spekreepjes 250 g kastanjechampignons 300 g kipdijfilet 8 winterpenen (AH puur&eerlijk biologisch) 1 el bloem[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkel 1 kleine winterpeen 12 peultjes 4 grote uien 6 sliptongetjes (of 6 scholfilets) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 gekookte biet (bak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 winterwortels 2 vastkokende aardappels (geschild) 1 bakje surimisticks (vis, 150 g) 6 eetlepels yoghurtmayonaise 1 zakje verse koriander[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood (zonder korst) 1 zak peen julienne (150 g) ½ rode peper (in reepjes) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringetjes) 80[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 braadkip (ca. 1.5 kg) 100 g ontbijtspek 4 worteltjes 10 sjalotten 1 rode ui 250 g kastanjechampignons 2 tenen knoflook 2 el arachide olie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 2 uien 75 g boter 500 g worteltjes (geschrapte) 1 eetlepel bloemenhoning (pot a 450 g, biologisch) 2 eetlepels azijn 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g doperwten extra fijn (diepvries) ½ kruidenbouillonblokje 1 teentje knoflook 1 dl droge witte wijn (Montestell) 4 stukken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries, 225 g) 1 pak Atlantische zalm (diepvries, 300 g) 4 eetlepels verse roomkaas met kruiden (pakje a 125 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kalfslapjes (in blokjes) 25 g roomboter 1 stengel prei (in dunne ringen) 1 winterwortel (geschrapt en in plakjes) 1 el tijmblaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos bospeen 2 bosuitjes 2 eetlepels pijnboompitten 4 sneetjes oud witbrood 6 gewelde abrikozen (zakje a 200 g) 4 takjes peterselie 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g rib-runderlappen (op kamertemperatuur en in grove dobbelstenen) 2 eetlepels bloem 25 g boter 1 duobakje gerookte spekblokjes (250 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg hamlappen (voor 2-3 dagen, zie tips) (op kamertemperatuur) 4-5 el bloem 6 el olijfolie 6 blaadjes laurierblaadjes 4 uien (in ringen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 winterpeen 3 stengels bleekselderij 40 g bladselderij 1½ kg kippenbout 1½ liter kraanwater 1 el zout 140 g boter 140 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg panklare hutspotgroente 2 eetlepels olie 400 g hamlappen 1 eetlepels bloem 300 ml volle rode wijn 1 vleestomaat (in parten) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kalfslapjes 2 el bloem 1 el olijfolie 40 g boter 1 kleine ui (gesnipperd) 2 worteltjes (fijngehakt) 2 el bleekselderij (gehakt) 2[...]
Bron: ah.nl