Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g ricotta, 2 eetlepels slagroom, 1 eetlepel tijm, 4 eetlepels olijfolie extra vierge, 3 sjalotten gesnipperd, 1 eetlepel rode-wijnazijn, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g ricotta 2 eetlepels slagroom 1 eetlepel tijm 4 eetlepels olijfolie extra vierge 3 sjalotten (gesnipperd) 1 eetlepel rode-wijnazijn 1[...]
Bron: ah.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHaggis, een Schots gerecht … Ik word licht onpasselijk als ik alleen al de ingrediënten lees. Maar veel mensen zijn er lyrisch over, vooral (denk ik) als[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHet stond al vanaf 2015 op mijn bucketlist en nu eindelijk, dankzij de Nationale week zonder vlees, is het er eindelijk van gekomen, hoewel ik helemaal niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 50 gr boter of reuzel 750 gr sucadelappen 2 el grove mosterd 8 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 2 el bloem 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr kalfskop, ontbeend en opgerold (te bestellen bij slager of triperie) - 2 el gehakte augurkjes - 2 el kapertjes - 2 wortelen - 1 ui - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kalfskop, ontbeend en opgerold (te bestellen bij slager of triperie) - enkele augurken - 1 glaasje kapertjes - 1 wortel - 1 ui - 6[...]
Bron: smulweb.nlVerse groente: alle soorten die ook lekker in groentesoep zijn, alleen niet zo klein gesneden. Rundvlees (klapstuk of braadlap) en een stuk staartstuk of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 150 gr aardappel vastkokend (Nicola)in plakken van 3 á 5 mm. 1 tl BIO grove mosterd 1/2 aubergine 1/4 BIO winterwortel in blokjes 2[...]
Bron: smulweb.nl