recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met sjalot

Gevonden 18 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

vegetarisch kookboek uit 1906 600 recepten

De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Shepherd's pie met filodeeg

Ingrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]

Bron: allrecipes.nl

Eendenragout met mosterdcroûtons

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]

Bron: allrecipes.nl
Stoofpotje van everzwijn met bosbessen

voor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]

Bron: smulweb.nl
herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte[...]

voor 4 personen 250 g ricotta, 2 eetlepels slagroom, 1 eetlepel tijm, 4 eetlepels olijfolie extra vierge, 3 sjalotten gesnipperd, 1 eetlepel rode-wijnazijn, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofpotje van everzwijn met bosbessen

voor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]

Bron: smulweb.nl
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte[...]

Ingrediënten 250 g ricotta 2 eetlepels slagroom 1 eetlepel tijm 4 eetlepels olijfolie extra vierge 3 sjalotten (gesnipperd) 1 eetlepel rode-wijnazijn 1[...]

Bron: ah.nl
Op de vegetarische toer

Ik ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com
Op de vegetarische toer

Ik ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com
Haggis

Haggis, een Schots gerecht … Ik word licht onpasselijk als ik alleen al de ingrediënten lees. Maar veel mensen zijn er lyrisch over, vooral (denk ik) als[...]

Bron: angelikalukas2.blogspot.nl
Pittig Vegetarisch Pistoletje Filet Americain[...]

Het stond al vanaf 2015 op mijn bucketlist en nu eindelijk, dankzij de Nationale week zonder vlees, is het er eindelijk van gekomen, hoewel ik helemaal niet[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Stoverij

voor 4 personen 50 gr boter of reuzel 750 gr sucadelappen 2 el grove mosterd 8 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 2 el bloem 1 flesje[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfskop met ravigotesaus

voor 4 personen 800 gr kalfskop, ontbeend en opgerold (te bestellen bij slager of triperie) - 2 el gehakte augurkjes - 2 el kapertjes - 2 wortelen - 1 ui - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfskop met gribichesaus

voor 4 personen 1 kg kalfskop, ontbeend en opgerold (te bestellen bij slager of triperie) - enkele augurken - 1 glaasje kapertjes - 1 wortel - 1 ui - 6[...]

Bron: smulweb.nl
pot au feu

Verse groente: alle soorten die ook lekker in groentesoep zijn, alleen niet zo klein gesneden. Rundvlees (klapstuk of braadlap) en een stuk staartstuk of[...]

Bron: smulweb.nl
Aubergine met kruim en aardappelgratin met[...]

voor 1 personen 150 gr aardappel vastkokend (Nicola)in plakken van 3 á 5 mm. 1 tl BIO grove mosterd 1/2 aubergine 1/4 BIO winterwortel in blokjes 2[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy