Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen - kalfsmuis of kalfsfricandeau ca.750 gram (van de slager, ongesneden) - 2 worteltjes - 3 aardappelen - 2 stengels bleekselderij - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 teen knoflook 3 bosuien (zakje à 3 stuks) 15 g basilicum (bakje à 15 g) 700 g regenboog wortelmix (bak à 350 g) 3 el olijfolie 150 ml[...]
Bron: ah.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 900 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur, alleen online te bestellen) kerstspecial 2 el boter 2 el olijfolie 125 ml droge witte wijn 75 ml[...]
Bron: ah.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noors-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMeestal vind ik koken leuk en ontspannend maar toch zijn er van die dagen waarop ik daar weinig zin in heb. Iemand anders laten koken is een oplossing, maar[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be©Danny Griffioen Pasta's, pizza, lasagne's, gelato en tiramisu. Van Italiaans eten kunnen wij geen genoeg krijgen. Het land, de mensen, de cultuur. Wij[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDit jaar was het echt wel geen traditionele kerst in Casa Latti. Op 22 november waren de echtgenoot en ik uitgenodigd op de Delhaize Foodshow. Daar stelden de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 stuk kalfsvlees (filet) van 600 gr 1 theelepel extra vergine olijfolie 1 wortel, fijn gesneden 1 stengel selderij,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 Kalfsrollade van ca. 1,25 kg; 5 dl droge witte wijn; 5 dl kippenbouillon; 2 teentjes knoflook; 1 ui, in vieren gesneden; 1 wortel, grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg kalfsfricandeau, opgebonden als een rollade 1 wortel, in grote gesneden 2 stengels bleekselderij, in grote stukken gesneden 1 ui, fijn[...]
Bron: smulweb.nl