Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4-6 eetlepels olijfolie 1,6kg of 4 lamsschenkels 5 eetlepels bloem 1 prei, gehalveerd en in 1,5cm stukjes gesneden 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 bosje soepgroenten (wortel, bleekselderij, prei, knolselderij) 1,5 kg rundvlees (zonder bot) zout en versgemalen peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4-5 jeneverbessen 1 mespuntje gember 1 snufje kaneel 1 mespuntje piment 1 kg blokjes hertenvlees zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 g rundvlees (zoals sukade- of runderlappen), in blokjes van ongeveer 5 x 5 cm geraspte schil van 1 sinaasappel 150 g gerookte spekblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderstoofvlees, in blokjes 150 g doorregen rookspek, in blokjes 1 winterwortel 2 uien 50 g braadboter zout en versgemalen peper 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine rundersukade van ca. 1 kg bakboter 1 grote of 2 kleine aardappels 1/3 prei, fijngesneden 1 kleine winterwortel, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 1500 gr panklaar vlees voor hazenpeper (bij de poelier) 1 fles rode wijn 3 takjes tijm 6 kruidnageltjes 4 laurierblaadjes 1 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g rundvlees (zoals sukade- of runderlappen), in blokjes van ongeveer 5 x 5 cm geraspte schil van 1 sinaasappel 150 g gerookte spekblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g sukade in blokjes 4 dl rode wijn 4 dl runderbouillon 4 wortels geschild en in grove stukken 1 grote ui gesnipperd 1 bol knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg. hazenvlees (voorbouten), 1/2 ltr. (wild)bouillon, 500 gr. gerookte spekblokjes, 1/2 gesn. ui, 100 gr. zilveruitjes, 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is een basisrecept om linzen te koken, zoals in Le Puy. De groene Le Puy linzen worden op een hoogte van 1000m gekweekt en zijn anders dan andere soorten[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIn België aten we mosselen en die krijg je dan in schattige éénpersoons-pannetjes. Ze waren er in alle kleuren en toen ik de maandag daarna mosselen in bier[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen nieuwe maand, een nieuw Delicious magazine en het staat weer boordevol lekkere dingen ! Ik koos nu voor de linzenragù, die ik met tarwekorrels maakte ipv[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be