Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 2 grote teentjes knoflook, geplet 350 g uien, in ringen gesneden 550 g lamsfilet, zonder vet en in blokjes van 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 1 grote rode ui, grofgehakt 4 teentjes knoflook, in schijfjes gesneden 1 el verse gember 500 g pompoen, geschild,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, uitgeperst 2 wortels, kleingesneden 375 g champignons, in plakjes 125 g[...]
Bron: allrecipes.nl250 gram bladerdeeg (1 rol) of 1 pakje diepvriesbladerdeeg laten ontdooien en de 10 plakjes samenrollen tot een rechthoekige lange lap; 2 fijngehakte uien;[...]
Bron: smulweb.nlKibbeh is een populair gerecht in het Midden-Oosten. Het bestaat uit een 'deegje' van gehakt en bulgur met een vulling van gehakt en ui. Je kunt kibbeh maken[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com250 gram bladerdeeg (1 rol) of 1 pakje diepvriesbladerdeeg laten ontdooien en de 10 plakjes samenrollen tot een rechthoekige lange lap; 2 fijngehakte uien;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui gesnipperd, 2a3 tenen knoflook gesnipperd, 1 fijngesneden rode peper zonder zaad, ca 2 cm fijngesneden gember, ca 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui gesnipperd, 2a3 tenen knoflook gesnipperd, 1 fijngesneden rode peper zonder zaad, ca 2 cm fijngesneden gember, ca 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlEen soep gemaakt van restjes, stelen en andere delen van groenten die anders in de vuilbak zouden belanden. Maar zo lekker dat ik hier toch maar het recept[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDe overgang. Het is eigenlijk de omgekeerde pubertijd. Ook tijdens de overgang zit je in een achtbaan en moet je maar proberen er iets van te maken. Het is[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlOntdekking van het jaar (niet dít jaar, dat nu pas enkele dagen oud is; maar vorig jaar, 2014) in de categorie 'restaurants' was voor mij dus: Vaartsche Rijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn het blog van 23 janurari 2013 waren al wat tips te lezen over het verhogen van onze weerstand en met welke wintergroente we griep en verkoudheid kunnen[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlKip kopen we vaak in z'n geheel, zodat we van het karkas bouillon kunnen maken. De kip kun je, na enige oefening, makkelijk zelf portioneren in vleugels,[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frKidneybonen met o.a. selderij, venkel, wortel, zoete aardappel en tomaat, hier geserveerd met cottage cheese, augurk en munt Bonen en andere peulvruchten zijn[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl