Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 225 g broccoli, in kleine roosjes 250 g Chinese eiernoedels 250 g taugé 250 g jonge paksoi, gescheurd 6 eieren 1 el melk of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de paprikaboter: 250 g hoeveboter 2 rode paprika`s 1 gele paprika 1 sjalot 1/2 rode chilipeper (naar smaak) 1/2 teentje look 1/2 citroen[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk is de lunch, bij mij althans, een ondergeschoven kindje. De uitdaging voor Foodies Who Lunch deze maand is: lunch zonder brood . Ik moet toegeven dat[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 100 g pecannoten 100 g vloeibare honing 150 g zachte boter 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 3 eieren 200 g zelfrijzend bakmeel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 1 bos bospeen 1 rode paprika 1 gele paprika 200 g sperziebonen 400 g aardappels 4 eetlepels olijfolie 100 g gewelde abrikozen 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 winterwortels 2 vastkokende aardappels (geschild) 1 bakje surimisticks (vis, 150 g) 6 eetlepels yoghurtmayonaise 1 zakje verse koriander[...]
Bron: ah.nlEnige tijd geleden maakte ik voor het eerst Pad Thai , nu een variant daarop. In plaats van noedels deze keer geserveerd in een omelet. Tamarinde pasta vind je[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAan het aanbod in de winkels te zien wordt er tegenwoordig weer flink wat pastinaak verkocht. En met recht. Deze ooit vergeten groente verdient het om uit het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGister kwam er een vriendin eten, gezellig! We hebben een groentecurry gemaakt, met rijst en ei in saus. Erg goed gelukt, iedereen vond het lekker:) Voor toe[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlKort geleden vertelde een collega over een recept voor börek van loempiavellen. Hmm, dat moet ik eens gaan proberen! Ik vond een mooi recept op het blog van[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEén van de heerlijke gerechten die ik leerde kennen in Australië was de Pad Thai. Dat is een Thais gerecht met gefrituurde tofu en ei. Aangezien er heel wat[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nl