recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met bier

Gevonden 9 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Iers stoofpotje met bier

Ingrediënten Porties : 4 1 blikje of flesje (350 ml) Iers stout bier (zoals Guinness) 1 blik (300 gram) champignonragout 1 zakje (30 gram) droge uiensoep[...]

Bron: allrecipes.nl
Chili con carne met Gruy

voor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]

Bron: smulweb.nl

De lekkerste varkenswangetjes ooit!

Langs de ene kant zitten we in de “Dagen zonder vlees”, langs de andere kant is er de “ Nationale Stoofvlees-frietdag ”. De absolute[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Eénpersoons mosselpannetjes

In België aten we mosselen en die krijg je dan in schattige éénpersoons-pannetjes. Ze waren er in alle kleuren en toen ik de maandag daarna mosselen in bier[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Iers stoofpotje met lamsvlees

Ingrediënten Porties : 6 4 plakjes spek, in stukjes gesneden 900 gram lamsstoofvlees, in blokjes gesneden 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar[...]

Bron: allrecipes.nl
pasta met mosselen / zeefruit

voor 4 personen 350 gr. Pasta (Tagliatelle, orechiette of welke soort dan ook) 4 kilo mosselen in de schelp of 400 gr. gekookte mosselen uit de diepvries. Je[...]

Bron: smulweb.nl
Rode poon met Rodenbach Grand Cru

voor 4 personen 6 filets van rode poon of zeebaars, 1 el olijfolie, snuifje geraspte nootmuskaat Voor de saus: 75 g knolselderij, 1 stengel bleekselderij, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Irish Stew

voor 4 personen Voor vier personen, voorbereiding: 20 minuten, Eerste bereiding meer dan 90 minuten. Vervolgbereiding ongeveer 30 minuten Ingrediënten:[...]

Bron: smulweb.nl
Rode poon met Rodenbach Grand Cru

voor 4 personen 6 filets van rode poon of zeebaars, 1 el olijfolie, snuifje geraspte nootmuskaat Voor de saus: 75 g knolselderij, 1 stengel bleekselderij, 1[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy