Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Snel klaar, weinig ingrediënten, supermakkelijk, maar vooral lekkerrrrrrrrrr! Eentje om te maken voor gasten dus. Pieterman is een smakelijke vis die smeekt om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beYes! Dit wordt het hoofdgerecht van mijn kerstdiner. Allez, niet dat van mij, maar het kerstmenu dat ik ga bloggen voor mijn volgers en fans. Zoals jullie van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is herfst! Je merkt het niet alleen buiten (ik hààt regen!), maar ook in de commerce: de poelier heeft terug volop wild in de aanbieding en bij de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week maandag was ik te gast in de loft van Lieve Byttebier, het gezicht achter dé kookwinkel van Kortrijk met dezelfde naam, blogster van Rue de Surène[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je wat ik zo fijn vind aan mijn kooklessen bij David Selen? Dat is dat je er leert hoe je met heel weinig producten - topproducten, dat wel, da's evident[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOf hoe een onschuldig kipfiletje mij € 350 kostte... Hoe lyrisch kan een mens worden over een kipfilet? Wel heel lyrisch. Ikke toch. Een kipfilet is snel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp het vlak van vlees dacht ik zowat alles al geproefd te hebben (op een paar exotische soorten zoals bv. krokodil na), maar dat was dus duidelijk verkeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk vertelde in mijn vorige blogpost al over mijn onvergetelijke avond "Comme chez Badoit". Deze komt vast en zeker in mijn eindejaarslijstje met topmomenten[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoldoening. Dat is het woord dat bij me opkomt bij dit recept. OK. Het vergt wel wat werk. En tijd. Maar wat een voldoening krijg je wanneer je deze artisanale[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet wordt terug herfst en ook al is dit NIET mijn favoriete seizoen, toch heeft het ook zijn mooie kanten: de champignons, vijgen, appels en peren liggen al[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be