Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Voor de knoflooksaus: 5 uitgeperste teentjes knoflook - 100 g abrikozenmarmelade - 6 EL milde azijn - een beetje sojasaus - 1 msp. gemberpoeder - 1 TL[...]
Bron: smulweb.nlJeeeeej !! About Food And Fashion bestaat 1 jaar!! ...en staat nog steeds overeind! Dat had ik zelf nooit gedacht. Nog steeds ben ik superblij met mijn blog en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit leuke kookboekje kocht ik laatst in Brussel. Het is een boek van de Larousse-serie en het gaat over zelf ijs maken met de ijsmachine. De ijsmachine had ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk heb echt allerlei apparaten in mijn keuken versleten...of beter gezegd laten verstoffen! Prachtige keukenmachines zijn de revue gepasseerd, allemaal met[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlMouclade is een apart en verfijnd mosselgerecht met room en witte Pineau de Charentes, je eet het gerecht op z'n best in kleine morsige tentjes waar à midi[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlOndanks dat ik onlangs de Italianen nog uitriep tot de meesters van het kalfsvlees, is dit toch een heel Frans gerecht, een van de grote klassiekers zelfs. Je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk heb een stukje pompoen over van de pompoenchili . Ik ben aan het bladeren door de reeks boeken Topkoks voor thuiskoks, omdat ik recepten zoek voor een[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlPaardenbloem levert een bijdrage van haar weekmenu voor haar gezin van drie personen, plus nog enkele voordelige recepten, nou ja, eigenlijk zijn het er vier,[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comVorige week vertelde ik in dit blogje dat ik het soms best lastig vind om een dreumes aan de eettafel te hebben. Sam heeft niet altijd even goed gegeten en[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comEen klassiek gerecht dat ik in tijden niet meer gegeten had. En wat was dat lekker! Dit is een eenvoudiger te maken versie dan het originele recept uit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een dag met alleen maar regen toch nog wat vrolijks in de keuken. Niet alleen voor het oog veel kleur, maar ook de smaakpapillen krijgen hierdoor een boast.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.combron foto: Pixabay menu 1 - vegetarisch - ook voor kinderen menu 2 - vegetarisch - beetje klassiek menu 3 - vegetarisch - gemakkelijk en je hoeft niet alles[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1. Flute met half versgeperst grapefruitsap, half droge bruisende champagne of champenoise. 2. Soepballetjes van rundergehakt met peterselie, fijngehakte rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 panklare zeetongen (elk 250 g) -koppen, vellen en afsnijdsels van de zeetongen -1/4 l water en 1/4 l droge witte wijn -1 ui (grof gesneden)[...]
Bron: smulweb.nl