Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 theelepel kaneel 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kleine ui, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, gesneden 1 wortel, in blokjes gesneden 50 gr boter 1 1/2 el bloem 1 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel kaneel 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nlOm met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlYes! Dit wordt het hoofdgerecht van mijn kerstdiner. Allez, niet dat van mij, maar het kerstmenu dat ik ga bloggen voor mijn volgers en fans. Zoals jullie van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is herfst! Je merkt het niet alleen buiten (ik hààt regen!), maar ook in de commerce: de poelier heeft terug volop wild in de aanbieding en bij de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOf hoe een onschuldig kipfiletje mij € 350 kostte... Hoe lyrisch kan een mens worden over een kipfilet? Wel heel lyrisch. Ikke toch. Een kipfilet is snel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMouclade is een apart en verfijnd mosselgerecht met room en witte Pineau de Charentes, je eet het gerecht op z'n best in kleine morsige tentjes waar à midi[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlZoals je aan de lijst met recepten op mijn blog kunt zien heb ik al heel wat lekkere groentesoepen gemaakt maar het komt ook regelmatig voor dat ik gewoon een[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCurry? Japans? Dat is zoiets als Chinese chili con carne…? (wat overigens echt bestaat.) En daar is nog niet alles mee gezegd, want er komt ook nog een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 3 80 g Chinese Mie (Sourbry) mespuntje koenjit mespuntje gemberpoeder mespuntje serehpoeder mespuntje koriander 1/2 tl zout 1 el[...]
Bron: allrecipes.nl