Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 fijngehakte ui 4 teentjes knoflook, geperst 2 tl gemalen verse gember 2 groene chilipepepers, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 1 grote rode ui, grofgehakt 4 teentjes knoflook, in schijfjes gesneden 1 el verse gember 500 g pompoen, geschild,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Kabsa kruidenmix 1/2 theelepel saffraan 1/4 theelepel kardemonpoeder 1/2 theelepel kaneelpoeder 1/2 theelepel pimentpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlKell's Kitchen gaat in de komende blogposts op de Arabische toer! "Huh, maar 't is toch Ramadan ?", hoor ik je bijna denken... Ja, maar hoewel van zonsopgang[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 tl zeezout 1 tl limoensap 1/4 tl kurkumapoeder voor de saus: 500 g kippendijen zonder bot of kipfilet 2 el boter 50 g[...]
Bron: smulweb.nlValt het u ook op dat je tegenwoordig soms zulke merkwaardige combinaties tegenkomt? Boerenkool met olijven en pesto. Gegratineerde zuurkoolschotel. Biet,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 3 eetl. plantaardige olie 1 ui, in dunne ringen 50 g rozijnen 1 kaneelstokje, doormidden gebroken 8 zwarte peperkorrels 6[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie, extra vergine 1 middelgrote of 2 kleine uien, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 1 klein worteltje,[...]
Bron: allrecipes.nlVoor deze basis dahl kun je kiezen uit verschillende soorten linzen, want dahl betekent linzenpuree. Ik gebruik rode linzen of masoor dahl, die niet geweekt[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDe facebookgroep De Blije budgethoek waar niet gezeurd wordt, en ruim gedeeld in budgetteren en leuke recepten, verjaardagscadeautjes. Een blije kijk op[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.com