Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 124 recepten
Het is weer tijd voor stevige winterse kost. Nu is andijviestamppot niet zo bijzonder, maar mijne is altijd wel lekker pittig. Ik bak namelijk altijd blokjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlNidi betekent nesten in het Italiaans. En deze gevulde, opgerolde pastavellen lijken inderdaad op nestjes! Het recept voor deze nidi komt uit het boek Simply[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHeb jij alle cadeautjes voor Kerst al gekocht voor je familie en culi-vrienden? Nu heb ik de laatste tijd nog weinig tijd om te gaan shoppen, maar soms kom ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een wintergerecht dat je lekker in het weekend kunt maken wanneer je de tijd hebt. De stoofpot wordt in Kriek gekookt, het Belgische kersenbier.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHeb je wel eens van hartige taart met gehakt gehoord? Ik niet! Maar het is wel een goed idee en doet me denken aan Engelse Pie . Het recept komt uit de[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLaatst was ik geinspireerd om een maaltijd te maken met een Midden-Oosters tintje. Een serieus middagje struinen door mijn kookboeken en eetboekjes leverde een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOok zo'n zin een goed gevulde, hartverwarmende soep? Ribollita is een dikke Toscaanse soep die volgens echt Italiaans gebruik twee keer opgewarmd wordt. Het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze rolletjes zien er best spectaculair uit, vind je niet? En ze maken je ook nieuwsgierig naar de inhoud. Ze zijn gevuld met Indiase viscurry, die ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOoit at ik bij een vriendin - die in Amerika gewoond had - de 7-layer dip. Dat is een dip voor bij nachos die bestaat uit 7 lagen. Heus 7! Je kunt je wel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAls foodie schaam ik me soms omdat ik heel simpele dingen nog nooit gemaakt heb. En ik had tot voor kort nog nooit snijbonen gemaakt. Natuurlijk is daar een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet is weer mosseltijd! Met mosselen kun je best veel maken. En meestal met weinig moeite. Dat is zowieso met schelpdieren; die smaken van zichzelf al zo goed,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAlweer een paar weken geleden was het voor mij een weekje met allemaal 'nieuwe' dingen op het menu. Heb jij wel eens verse artisjokken gegeten? Ik hoor niet[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEr gaat niets boven een lekkere paella in de zomer. De mosselen zijn weer vol op te krijgen en een hand verse mosselen door de paella geeft veel smaak. Dat[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze gegratineerde mosselen met chorizo zijn een superlekker borrelhapje voor een feestje of doen het erg goed als voorgerechtje. Er gaan minuscule stukjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze mix van ricotta en zachte gorgonzola is lekker pittig (vanwege de gorgonzola), maar door de zoete peer ook fris en zomers. Het originele Italiaanse recept[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWil je eens iets anders met witlof maken? Iets dat lekker makkelijk is voor doordeweeks? Dan is deze witlofschotel iets voor jou. Alles gaat er in, van[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLaatst had ik een feestje met alleen maar taarten op het menu. De gasten brachten allemaal een hartige of zoete taart mee, wat resulteerde in een buffet vol[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl