recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met zout

Gevonden 79 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gemarineerde sint-jakobsvruchten

Ik had het er al eerder over: het nieuwste kookboek van Njam, De Gastentafel en hoe goed ik het boek wel vind! Zo goed dat ik gewoon niet kon wachten om er uit[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaarsfilet, gemengde salade, croutons

Less is more. Dat motto gaat helemaal op voor dit gerecht. Slechts enkele goeie producten volstaan om dit fantastische voorgerecht in een mum van tijd op tafel[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Op lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet,[...]

Op lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet, ganzenlever, broccolipuree, kasteelaardappelen, gekonfijte prei. Ik geef het toe: het is een mond vol. Letterlijk[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vlottend eiland en aardbeiencoulis met gin

Mijn man en ik zijn absoluut geen drinkers. Mijn man is zelfs geheelonthouder, met als enige uitzondering 1 'small draught beer' per dag op reis 'tegen den[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Pralines van tongfilet met Gandaham

Zeetong is een topper in de viskeuken en werd dan ook in juni al voor de 2de maal door de VLAM verkozen tot vis van het jaar . De vis verenigt een aantal[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Cannelés met chorizo en comté

Je hebt - naar mijn bescheiden mening - 2 soorten hapjes. De eerste categorie zijn de heuse mise-en-bouches waarmee je uitpakt om je gasten al meteen van hun[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Velouté van pastinaak met ijs van Roquefort

Zoals ik op het einde van de winter reikhalzend kan uitkijken naar de eerste asperges en aardbeien, zo begin ik op het einde van de zomer te verlangen naar de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Hartige panna cotta van Roquefort, Luikse[...]

Pinterest, da's het einde. Of moet ik zeggen eindeloos? De foodfoto's die daarop circuleren, da's niet normaal. Zo wa-ter-tan-dend mooi. Als ik begin te[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Griet, krokante aardappel, jonge ui, tomaat

Je mag mij àlles vragen in de keuken: geduldwerkjes (zoals piepkleine brunoise snijden) of precisieklusjes (ingrediënten tot op een gram afwegen), het kan mij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Pieterman, mosselen, saffraan, bloemkool

Snel klaar, weinig ingrediënten, supermakkelijk, maar vooral lekkerrrrrrrrrr! Eentje om te maken voor gasten dus. Pieterman is een smakelijke vis die smeekt om[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Patrijs geflambeerd met cognac, groene kool,[...]

Yes! Dit wordt het hoofdgerecht van mijn kerstdiner. Allez, niet dat van mij, maar het kerstmenu dat ik ga bloggen voor mijn volgers en fans. Zoals jullie van[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Magische taart met witte chocolade en[...]

Onlangs verscheen er op de website van de Knack Weekend een artikel waarin de magische taart afgedaan werd als de culinaire trend van het moment in de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Sint-Jakobsnoot, koningskrab, mierikswortel,[...]

Ik was vorige week uitgenodigd in de kookstudio's van Miele in Mollem. De uitnodiging was het kwaliteitsmerk helemaal waardig en deed alvast het allerbeste[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gember-ricotta bavarois met buffelmozzarella,[...]

Begin september was ik uitgenodigd voor een persreis naar Parma. Ik zag het al helemaal voor me: ikke in een deux-pièceke en met pumps (in plaats van mijn[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Duif, witloof, spelt, pompoen

Na het succulente voorgerecht met king krab, coquilles en gerookte paling , waren de verwachtingen hoog gespannen in de kookstudio van Miele voor wat het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy