Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
Ik had het er al eerder over: het nieuwste kookboek van Njam, De Gastentafel en hoe goed ik het boek wel vind! Zo goed dat ik gewoon niet kon wachten om er uit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLess is more. Dat motto gaat helemaal op voor dit gerecht. Slechts enkele goeie producten volstaan om dit fantastische voorgerecht in een mum van tijd op tafel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet, ganzenlever, broccolipuree, kasteelaardappelen, gekonfijte prei. Ik geef het toe: het is een mond vol. Letterlijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn man en ik zijn absoluut geen drinkers. Mijn man is zelfs geheelonthouder, met als enige uitzondering 1 'small draught beer' per dag op reis 'tegen den[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZeetong is een topper in de viskeuken en werd dan ook in juni al voor de 2de maal door de VLAM verkozen tot vis van het jaar . De vis verenigt een aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJe hebt - naar mijn bescheiden mening - 2 soorten hapjes. De eerste categorie zijn de heuse mise-en-bouches waarmee je uitpakt om je gasten al meteen van hun[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZoals ik op het einde van de winter reikhalzend kan uitkijken naar de eerste asperges en aardbeien, zo begin ik op het einde van de zomer te verlangen naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePinterest, da's het einde. Of moet ik zeggen eindeloos? De foodfoto's die daarop circuleren, da's niet normaal. Zo wa-ter-tan-dend mooi. Als ik begin te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJe mag mij àlles vragen in de keuken: geduldwerkjes (zoals piepkleine brunoise snijden) of precisieklusjes (ingrediënten tot op een gram afwegen), het kan mij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSnel klaar, weinig ingrediënten, supermakkelijk, maar vooral lekkerrrrrrrrrr! Eentje om te maken voor gasten dus. Pieterman is een smakelijke vis die smeekt om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beYes! Dit wordt het hoofdgerecht van mijn kerstdiner. Allez, niet dat van mij, maar het kerstmenu dat ik ga bloggen voor mijn volgers en fans. Zoals jullie van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs verscheen er op de website van de Knack Weekend een artikel waarin de magische taart afgedaan werd als de culinaire trend van het moment in de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was vorige week uitgenodigd in de kookstudio's van Miele in Mollem. De uitnodiging was het kwaliteitsmerk helemaal waardig en deed alvast het allerbeste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBegin september was ik uitgenodigd voor een persreis naar Parma. Ik zag het al helemaal voor me: ikke in een deux-pièceke en met pumps (in plaats van mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa het succulente voorgerecht met king krab, coquilles en gerookte paling , waren de verwachtingen hoog gespannen in de kookstudio van Miele voor wat het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be