Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Diana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst moest ik ervoor naar de groothandel, maar nu hebben ze brood voor tramezzini gelukkig ook bij de gewone supermarkt. Je kunt er reuze leuke sandwiches van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKomkommers pletten in plaats van snijden geeft ze een ruw oppervlak zodat de dressing beter intrekt. In deze salade van het Manhattan restaurant in de East[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVorig jaar proefde ik in Frankrijk een heerlijke dukkah. Ik heb hem toen in Nederland gemaakt volgens het recept van Annabel Langbein , maar die was lang zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteren maakte mijn zus - en ik was haar koksmaatje - deze makkelijke traybake en het viel bij de hele familie, groot en klein, in de smaak. Ingrediënten: 700[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe kip wordt door de helft gesneden en de ruggengraat verwijderd, met een stevige keukenschaar is het een fluitje van een cent, waardoor de kip eerder gaar is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Van dukkah heb je nooit genoeg! Bewaar in afgesloten doos of pot en gebruik op labne, maar ook als dip met olijfolie, (doop stukje stokbrood in de olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze foto uit de Huffington Post van kookboekenwinkel Omnivore Books in San Francisco inspireerde mij tot het maken van twee gerechten. Het eerste recept komt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn moeder had al-tijd bladerdeeg in de diepvries. Bij onverwacht bezoek of spontaan opkomende zin in zoet kon ze snel iets lekkers in elkaar flansen. Ik heb[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSergio Herman: „Dit recept kreeg ik van een bevriende chef toen ik op de Malediven aan het koken was. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n surf ’n[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJanneke Vreugdenhil schrijft in de NRC hoe ze zich met dit recept vergiste en het uiteindelijk lekkerder werd dan het origineel. Het recept komt voor in Rick[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen mooie oranjish salade die best op onze Koningsdag geserveerd mag worden. De origine van onze kipkerriesalade van de supermarkt is de Indiaas geïnspireerde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zie toch heel regelmatig de recepten van de New York Times voorbijgaan, maar dit was me nu niet gelijk opgevallen. Fout; het blijkt een enorm succes te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept staat in de laatste Koken en Genieten dat van Duitse oorsprong is. De salade is een fris-zurige aardappelsalade, perfect voor deze warme dagen. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij Orna en Ella's in Tel Aviv stond Ottolenghi als student in de rij voor deze iconische zoete aardappellatkes, die gemaakt waren van gepureerde zoete[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLaten we extra gezond doen en ons immuunsysteem verhogen. Het is niet in de eerste plaats omdat het virus echt bedreigend is: volgens het Robert Koch instituut[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl