Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Als je door Aken slentert, ontkom je niet aan de Aachener Printen. Bijna op ieder hoek is er wel een bakker die ze verkoopt. Je hebt ze in soorten en maten van[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlOp Facebook worden geregeld discussies gevoerd over de zin en onzin van de % in de bakkersformule, waarmee ik deel 2 eindigde. Er zijn voor- en tegenstanders[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlWaldkorn brood is bij ons erg geliefd. Ik bak het geregeld en omdat ik zelf door alle variaties 'door de bomen het bos niet meer zag', heb ik ze op een rijtje[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIk ben een fan van Taarten, cakes en koekjes bakke... en nu ik eindelijk bij Ikea de Zweedse maatschepjes ( kosten nog geen euro ) heb weten te bemachtigen,[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIk ben een fan van Taarten, cakes en koekjes bakke... en nu ik eindelijk bij Ikea de Zweedse maatschepjes ( kosten nog geen euro ) heb weten te bemachtigen,[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlOp Facebook worden geregeld discussies gevoerd over de zin en onzin van de % in de bakkersformule, waarmee ik deel 2 eindigde. Er zijn voor- en tegenstanders[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAls je door Aken slentert, ontkom je niet aan de Aachener Printen. Bijna op ieder hoek is er wel een bakker die ze verkoopt. Je hebt ze in soorten en maten van[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlAl een tijdje volg ik het blog van David Lebovitz. Hij verhaalt er over zijn leven en reizen en geeft tips voor het bezoeken van landen en restaurantjes en[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIn 1995 ( dat staat tenminste op pagina een ) kocht ik het boek "Bakken het hele jaar door". Toen ik het afgelopen week doorbladerde op zoek naar een taart[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlWe zijn dol op pitten en zaden in het brood. Soms rooster ik ze en soms niet. Hangt een beetje af van in welke 'bui' ik ben. Bij dit recept heb ik de[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDat ik graag bak met karnemelk wisten jullie al. Dit brood kwam ik een poosje terug tegen op het blog van Levine . Dit is mijn interpretatie. Wat heb je nodig[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlNa het 100% volkorenbrood, ditmaal een gemakkelijk te maken brood dat het lekkerst smaakt als het supervers is ( ingevroren, ontdooit en direct gegeten is[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl