Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 588 recepten
Witlofstamppot met feta en spekjes van in portstroop gemarineerde gerookte ui, Witlofstamppot met gerookte zalm, Witlofstamppot met varkenslapjes, Witlofstamppot met gorgonzola, walnoten en honingsaus, Witlofstamppot, Witlofstamppot met feta en spekjes (van in portstroop gemarineerde gerookte ui)
Ingrediënten Porties : 4 1 stengel bleekselderij 3 rijpe handperen 1 struikje witlof, blaadjes losgetrokken 50 g veldsla 25 g pecannoten (of walnoten),[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 3 stengels citroengras 125 gr boter 3 el Thaise vissaus 1 limoen sap van en (rasp van schil) ½ rood pepertje 20 verse coquilles[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 1 appel, klokhuis verwijderd en in blokjes gesneden 180 gr Gorgonzola of andere blauwe kaas, verkruimeld 3 stengels selderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rode bieten zout en peper naar smaak 1 rode ui 3 struikjes witlof 1 eetlepel Franse mosterd 1 eetlepel rode wijnazijn 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 g veldsla 2 stukken witlof, circa 175 g in totaal 15 g vers bieslook, fijngesneden 750 g groene asperges 1 tl azijn 12[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 g gedroogde flageolets, ten minste 8 uur geweekt 1 kleine ui, gehalveerd reepje citroenschil 2 laurierblaadjes 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75 g gedroogde abrikozen, fijngesneden 100 g rozijnen 4 el appelsap 2 courgettes, in dobbelsteentjes van 1 cm gesneden 2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1-2 el extra vergine olijfolie geraspte schil van ½ sinaasappel 4 plakken mager spek, zonder zwoerd 12 champignons, circa 125 g[...]
Bron: allrecipes.nlAlweer een poos geleden kwam ik een plaatje tegen op Pinterest met aardappels in schijfjes gesneden en gebakken in de oven. Omdat ik meestal frietjes snijd van[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlvoor 4 personen * 5 eetl zonnebloemolie, * 1.5 kopje fijngehakte ui, * 3 eetl verse geraspte gemberwortel, * 2 gehakte tenen knoflook, * 1 afgestreken theel[...]
Bron: smulweb.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 pak koolvisfilet (diepvries, 400 g) 1 zak aardappelschijfjes (diepvries, 450 g) 2 theelepels kerriepoeder 1 ui (fijngesneden) 1 ei 10[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlWitlofstronkjes, niet te dik, gerookte zalm, Roquefort, sjalotten, room, kruiden, boter Voorbereiding Maak de groenten schoon, verwijder bitter gedeelte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig, geschild) 4 rode uien (in parten) 4 el olijfolie (met knoflook en chilipeper) 400 g gesneden andijvie 75 g rucola[...]
Bron: ah.nlHet valt me op, al bladerend door kookboeken en culinaire tijdschriftjes, dat aardappelpuree tegenwoordig in de categorie 'troosteten' valt. Of zoals de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 2 rode uien (grof gesnipperd) 1 groene paprika (in smalle reepjes) 2 el olijfolie 500 g witlof (grof[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 2 liter koud water 6 stronkjes witlof 1 theelepel basterdsuiker 2 eetlepels azijn, verdeeld 1 eetlepel Dijon mosterd 6 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nl