Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Ingrediënten 300 g knolselderij (in blokjes) 4 kruimige aardappels (in blokjes) 1 eetlepel gedroogde tijm 100 g koude boter (in blokjes) 2 sjalotten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1 knolselderij, in plakjes en dan in kleinere stukjes olijfolie of kokosvet peper, zout, naar smaak 400 gr gekookte en[...]
Bron: allrecipes.nlVooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij het recept van gemarineerde rosbief met rode portsaus passen natuurlijk lekkere aardappels. Maar omdat mijn man vanwege een allergie geen aardappels eet,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWeeral is er een maand voorbij en weeral is er de foodblogswap. Ik mocht rondneuzen op de blog van Helen ' HandmadebyHelen '. Helen vind het heerlijk om te[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beRemoulade Celeri, in Frankrijk ligt het vaak bij de slager of de traiteur in de vitrine. Keurig julienne gesneden met een mayonaiseachtig sausje. Als je geluk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlKogelronde courgetten: ze smaken net hetzelfde als de langwerpige exemplaren maar ze zien er wel veel mooier uit. Deze keer met een vulling zonder vlees. De[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEen fijne salade met veldsla, gegrilde aubergine, mozzarella, balsamico en verse vijgen.. De makkelijkste maar lekkerste salade ever deze salade me geitenkaas,[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlEerder dit jaar schreef ik over Ottolenghi , naar aanleiding van mijn bezoek aan Londen . Over het verrukkelijkste cakeje dat ik mij kan heugen en het[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlZeetong is een topper in de viskeuken en werd dan ook in juni al voor de 2de maal door de VLAM verkozen tot vis van het jaar . De vis verenigt een aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat hebben we genoten van de onze tuin de afgelopen tijd... Wat een wonder iedere dag weer... we lopen door onze rijkdom heen... Toch wilde ik jullie mee laten[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIngrediënten 1 pak vegetarische balletjes (diepvries, 300 g) 1 knolselderij 1 rode paprika 1 zak aardappels (voor stamppot (1 kilo)) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 struisvogelbiefstukjes 8 plakjes serranoham 2 dl volle rode wijn ½ dl rode port 1 pot vleesfond (380 ml) 2 takjes tijm 4 vastkokende[...]
Bron: ah.nl