Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 12 300 gr cakemeel 2 1/2 theelepel bakpoeder 1/2 theelepel zout 200 gr suiker 125g boter 250ml melk 1 theelepel vanille-extract[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen VOOR BOBOTIE: 1 kg lam of mager rundergehakt 2 grote uien, fijn 1 snij brood zonder korst in 1 kop melk geweekt 2 eieren 1 vol e kerriepoeder[...]
Bron: smulweb.nlDe enige dag dat je tegelijkertijd de zuurwaren van De Leeuw én 'vleeswaren' van De Pasteibakkerij (Hoendiepstraat 2, Amsterdam) kunt inkopen is op de laatste[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHij werkt, ik werk; maar ruim vier weken na dato is dan toch mijn broer(tje) in aantocht (voor mijn verjaardag nog, alweer lang, lang geleden) en daar heb ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 6 personen VOOR BOBOTIE: 1 kg lam of mager rundergehakt 2 grote uien, fijn 1 snij brood zonder korst in 1 kop melk geweekt 2 eieren 1 vol e kerriepoeder[...]
Bron: smulweb.nlOoit maakte ik Bobotie uit een van mijn vele receptenboeken. Het klonk wel lekker en dat was het ook. Tegenwoordig kun je het met een pakje van het welbekende[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlNa de review van de vorige keer over de Perzische keuken , deze keer een uitstapje naar de Turkse keuken, met het onlangs verschenen boek " Anatolië - de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn 2011 en 2012 gingen we op vakantie naar Andorra. In onze vakantie wandelen wij. Wanneer we in de bergen overnachten eten we gevriesdroogd eten wat je met[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDe enige dag dat je tegelijkertijd de zuurwaren van De Leeuw én 'vleeswaren' van De Pasteibakkerij (Hoendiepstraat 2, Amsterdam) kunt inkopen is op de laatste[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comNa de review van de vorige keer over de Perzische keuken , deze keer een uitstapje naar de Turkse keuken, met het onlangs verschenen boek " Anatolië - de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVaak moet je bij Chinese recepten veel voorwerk doen zoals groenten en specerijen kleinsnijden en kruiden klaarzetten. Vervolgens is het wokken zo klaar. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet schijnt zo te zijn dat Indiase restaurants met een ‘basissaus’ werken; een soort flauwe basiscurry die ze in vele liters klaar hebben staan, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl