Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 12 stokjes Varkensvlees sate, per stuk 50 gram 40 gr Tikka Masala Kruidenpasta 200 ml Yoghurt 400 ml Patak`s Tikka Masala curry saus 100 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 cups tarwebloem (1 cup = 250 ml) 2 zakjes droge gist van elk 7 gr 1 cup volle yoghurt 1 tl zout 4 el suiker 2 el vloeibare boter 1 cup kokos[...]
Bron: smulweb.nlEr stond weer eens een postbode met een zeiknat pakketje op de stoep. “Ik weet niet of dit helemaal goed is, hoor” zei hij, voelend aan de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk krijg geregeld de vraag wat ik nu eigenlijk op een dag eet. Graag wil ik jullie meenemen in een willekeurige dag van de week. Wat eet ik en een paar tips[...]
Bron: kleurrijketen.blogspot.nlOmdat ik zo dol ben op scones werd het toch wel eens tijd om er zelf eens lemon curd bij te maken. Voor als je dat nog niet kent: het is een soort pasta van[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlEen weekje aan foto's wat er bij ons op tafel stond 's avonds! Als eerste een visgerecht. Blijkbaar rook het erg lekker! Koolvis met groenten in[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlClean eating... Tja, het klinkt als je appel wassen voor je hem op eet. In dit blogje zal ik je proberen uit te leggen wat 'clean eating' inhoud. Ik ben nu[...]
Bron: love-2b-fit.blogspot.nlIngrediënten 300 g basmatirijst 2 uien 2 bakjes kastanjechampignons (a 250 g) 2 eetlepels zonnebloemolie 1 bakje tofu roerbak fijngekruid (180 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 pakjes deeg voor hartige taart (diepvries, pakje a 450 g) 1 duopakje magere spekreepjes (250 g) 1 zak gesneden prei (300 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDrukke tijden met het tijdelijk verhuizen, maar we doen goed voort met gezond te eten. Enkel het bloggen bleef heel even op een laag pitje. Maar ik belicht het[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlWanneer ik tijd heb om te koken en wanneer ik veel zin heb om te koken, dan maak ik vaak een curry en nu het seizoen voor de chutneys en marmelades weer gaat[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDrukke tijden met het tijdelijk verhuizen, maar we doen goed voort met gezond te eten. Enkel het bloggen bleef heel even op een laag pitje. Maar ik belicht het[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl