Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 91 recepten
Ingrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 gr Penne (of andere pasta) 750 gr malse biefstuk (filet mignon) of ossenhaas 2 uien 250 gr champignons (bakje) 3
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 el extra vierge olijfolie zout (naar smaak) 1 bakje kastanjechampignons 1 bakje gemengde paddenstoelen 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 1 1 vrij dunne biefstuk 1 ui, in ringen 1 eetlepel plantaardige olie 1 eetlepel droge geraspte Parmezaanse kaas 1 eetlepel BBQ[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram biefstuk in reepjes 8 plakjes Cheddar (smeltkaas) 2 flinke uien augurken/zilveruitjes 1 rode paprika 4 pistoletjes 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nl500 gram winterwortel 250 gram rode uien 3 eetlepels olijfolie 2 theelepels tijmblaadjes peper zout Hulpmiddelen Oven + bakplaat Kom Bakpapier Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlMijn tante Totie maakte de allerlekkerste rode kool. Haar geheime ingrediënt: havermout! Door die havermout werd haar rode kool lekker zacht, smeuïg en[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 2 uien 1 kleine aubergine 200 gr biefstukpunten 8 rauwe tiger prawns, gepeld, met staart (maat 16-20) 2 groene paprika`s 8 shiitake[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bouillon (kruiden) 1 dl courgette 2 stuks hazelnoten 50 g knoflook 2 teentje kruiden (provencaalse) 2 tl olijfolie 2 el paprika (rood) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram runderen-gehakt (biefstuk of beter), 150 gram varkens-gehakt, 100 gram bacon in plakjes, 50 ml tomaten-sap, 1 ei, Vers gemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 sudderlapjes (ongeveer 200 gr per stuk) 300 ml runderbouillon behoorlijke scheut cognac scheutje tomatenpuree peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 biefstuk 1 varkensfilet 1-2 Chorizo-worstjes 1 ui 1/2 rode paprika 1/2 gele of groene paprika pot Piri piri saus 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gr entrecote, dun gesneden dwars op de draad 120 ml olijfolie 2 eetlepels knoflook, geperst 1 snufje gedroogde oregano 1 (5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sneetjes volkorenbrood, met korst 4 el droge witte wijn 450 g magere biefstuk van de lende of de rug 5 sjalotjes, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 350 gram runderen-gehakt (biefstuk of beter), 150 gram varkens-gehakt, 100 gram bacon in plakjes, 50 ml tomaten-sap, 1 ei, Vers gemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nl