Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 8 personen 750 gr spinazie 1ui, fijn gesneden 1/4 kop melk 1/4 kop peterselie, fijngesneden 1/4 kop dille fijngesneden 1/2 kop boter 2 grote eieren 175[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr spinazie 1 ui, fijn gesneden peterselie, fijngesneden dille 1 groot ei 150 gram feta peper en zout 5 vellen filodeeg (half pakje)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 750 gr spinazie 1ui, fijn gesneden 1/4 kop melk 1/4 kop peterselie, fijngesneden 1/4 kop dille fijngesneden 1/2 kop boter 2 grote eieren 175[...]
Bron: smulweb.nlIk ben gek op hartige taarten! Je kunt ze helemaal naar eigen smaak beleggen, en ze komen altijd van pas. Je kunt ze als hoofdgerecht serveren, als lunch of[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVenkel in een groentetaart kom je niet zo gauw tegen. De lichte anijssmaak komt extra tot zijn recht door de toegevoegde dille. Door te spelen met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 el olijfolie 600 g gesneden paprika (diepvries) 1 dl melk 6 eieren 200 g zalmsnippers (pakje) 87½ g[...]
Bron: ah.nlHet tweede vegetarische gerecht deze week. Het is gebaseerd op een recept uit het nieuwste nummer van Delicious. Daar werd er lamsvlees bij geserveerd, maar[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVenkel in een groentetaart kom je niet zo gauw tegen. De lichte anijssmaak komt extra tot zijn recht door de toegevoegde dille. Door te spelen met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 4 personen 2 uien * 3/4 kopje olie * 1 kopje rijst * 2 kopjes water * 3 eieren * 30 gram gist * 500 gram bloem * 1 afgestreken theelepel suiker * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een bakje gepelde garnalen; een 10tal crabsticks (ook wel surimi genoemd), 3 eieren, 125 ml creme fraiche, dille, bieslook, zout en peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g garnalen (Hollandse), 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid), 4 eieren, klein beker creme fraiche, olie, 250 g champignons in niet al te grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een bakje gepelde garnalen; een 10tal crabsticks (ook wel surimi genoemd), 3 eieren, 125 ml creme fraiche, dille, bieslook, zout en peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g garnalen (Hollandse), 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid), 4 eieren, klein beker creme fraiche, olie, 250 g champignons in niet al te grote[...]
Bron: smulweb.nl