Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Op een Amerikaanse site vond ik een recept van een Oekraïense dame. Het betreft een heerlijke quiche, gemaakt met een geraspte aardappelkorst en gevuld met[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 8 personen 750 gr spinazie 1ui, fijn gesneden 1/4 kop melk 1/4 kop peterselie, fijngesneden 1/4 kop dille fijngesneden 1/2 kop boter 2 grote eieren 175[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr spinazie 1 ui, fijn gesneden peterselie, fijngesneden dille 1 groot ei 150 gram feta peper en zout 5 vellen filodeeg (half pakje)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 750 gr spinazie 1ui, fijn gesneden 1/4 kop melk 1/4 kop peterselie, fijngesneden 1/4 kop dille fijngesneden 1/2 kop boter 2 grote eieren 175[...]
Bron: smulweb.nlVenkel in een groentetaart kom je niet zo gauw tegen. De lichte anijssmaak komt extra tot zijn recht door de toegevoegde dille. Door te spelen met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (diepvries) 3 el olijfolie 600 g gesneden paprika (diepvries) 1 dl melk 6 eieren 200 g zalmsnippers (pakje) 87½ g[...]
Bron: ah.nlQuiche Lorraine is de meest bekende onder de quiches en smaakt altijd. Ingrediënten : 4 plakjes diepvries bladerdeeg champignons ui 4 eieren 4 el melk[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDeze foto is van het originele recept met bodem Een goed idee om diepvries asperges te verwerken. Ingrediënten voor de vulling : 350 gram asperges (geschild[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVenkel in een groentetaart kom je niet zo gauw tegen. De lichte anijssmaak komt extra tot zijn recht door de toegevoegde dille. Door te spelen met de[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 4 personen 2 uien * 3/4 kopje olie * 1 kopje rijst * 2 kopjes water * 3 eieren * 30 gram gist * 500 gram bloem * 1 afgestreken theelepel suiker * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een bakje gepelde garnalen; een 10tal crabsticks (ook wel surimi genoemd), 3 eieren, 125 ml creme fraiche, dille, bieslook, zout en peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 pakje bladerdeeg 500 gr spinazie 1 ui 2 eetl olijfolie 2 eieren peper en zout nootmuskaat 100 gr schapenfeta 1 eetl gehakte dille 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g garnalen (Hollandse), 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid), 4 eieren, klein beker creme fraiche, olie, 250 g champignons in niet al te grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een bakje gepelde garnalen; een 10tal crabsticks (ook wel surimi genoemd), 3 eieren, 125 ml creme fraiche, dille, bieslook, zout en peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 pakje bladerdeeg 500 gr spinazie 1 ui 2 eetl olijfolie 2 eieren peper en zout nootmuskaat 100 gr schapenfeta 1 eetl gehakte dille 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nl