Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 portie aardappeldeeg, op smaak gebracht met 1 el fijngehakt vers basilicum, 30 minuten gekoeld Tonijn- en chorizovulling 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 8 plakjes bladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries) 320 g tonijn in olijfolie (blik à 160 g.) 2 uien 2 tenen knoflook 2 el Italiaanse kruiden[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 418 g rode zalm (blik) 1½ el verse majoraan 250 g ricotta 2 eieren 1 mespunt citroenpeper 4 tastytomtomaten 1 bladerdeeg, bodem voor[...]
Bron: ah.nlEr lag nog bladerdeeg in de ijskast dat dringend moest gebruikt, er lag nog een broccoli naar mij te lonken die waarschijnlijk ook niet lang meer nodig had om[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beEr lag nog bladerdeeg in de ijskast dat dringend moest gebruikt, er lag nog een broccoli naar mij te lonken die waarschijnlijk ook niet lang meer nodig had om[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.bevoor 4 personen - pakje bladerdeeg uit de diepvries - boter - geraspte kaas - twee eieren - koffiemelk - snufje peper kies uit ingredientensamenstelling: -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor het deeg : 250 gr bloem - 250 gr boter - 1 dl water. Voor de vulling : 1/2 kopje fijngesnipperde ui - 2,5 el boter - 400 gr gerookte zalm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Deeg:200g bloem, 90g boter in klontjes, 2-3 el. ijskoud water; vulling: 420g rode zalm uit blik, 1/2 kop kwark, 1/3 kop ricotta, 3 losgeklopte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - pakje bladerdeeg uit de diepvries - boter - geraspte kaas - twee eieren - koffiemelk - snufje peper kies uit ingredientensamenstelling: -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor het deeg : 250 gr bloem - 250 gr boter - 1 dl water. Voor de vulling : 1/2 kopje fijngesnipperde ui - 2,5 el boter - 400 gr gerookte zalm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Deeg:200g bloem, 90g boter in klontjes, 2-3 el. ijskoud water; vulling: 420g rode zalm uit blik, 1/2 kop kwark, 1/3 kop ricotta, 3 losgeklopte[...]
Bron: smulweb.nl